Interieur Lifestyle

Bestron Keramische Waterkoker

26 februari 2014
Bestron Keramische Waterkoker

Vorige week ging ineens mijn oude vertrouwde waterkoker kapot. Of nouja, kapot. Water koken kon nog maar hij ging niet meer dicht! Het lipje waarmee hij dicht klikte was blijkbaar ineens afgebroken. Na meer dan drie jaar trouwe dienst was het toch tijd opzoek te gaan naar een nieuwe waterkoker. Tuurlijk, ik kon nog steeds water koken maar met de deksel open. En dan duurt het een stuk langer voor het water kookt. Daarnaast vind ik het ook niet zo hygiënisch en laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Mijn oude waterkoker kocht ik bij de Media Markt dus ik besloot op hun website te kijken wat ze momenteel allemaal hadden en voor welke prijzen. En toen zag ik hem. Deze prachtige keramische waterkoker van Bestron. In de vorm van een theepot en met een ontzettend leuk printje. En dat voor dertig euro. Ik keek nog even verder, maar kon deze waterkoker niet meer uit mijn hoofd krijgen.

Bestron Keramische WaterkokerEn kijk dan wat een prachtig exemplaar het is! Ik heb gekozen voor de Bestron DTP800SD, met een cupcakeprint. Deze waterkoker komt uit de Sweet Dreams collectie. Ze hebben de keramische waterkoker nog in drie andere varianten (met een Hollandse print, een Aziëprint en de woorden Tea erop geschreven), maar dit was meteen mijn favoriet!

Bestron Keramische Waterkoker

Bestron Keramische Waterkoker

Bestron Keramische WaterkokerIk vind hem echt super mooi en ben er erg blij mee! Mijn waterkoker staat altijd op het aanrecht en het oog wil ook wat. Door het leuke uiterlijk is de waterkoker ook erg geschikt om als theepot op tafel te zetten, dit ziet er toch net even wat leuker uit dan een standaard waterkoker.

De Bestron waterkoker is wel iets kleiner dan mijn oude waterkoker, er gaat 0,8 liter in, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die bijna nooit helemaal vulde omdat het dan ook langer duurt voor het water kookt. De waterkoker is gemaakt van keramiek maar wel stevig. Natuurlijk is hij iets minder tegen harde stoten bestemd dan een plastic of aluminium waterkoker, maar als hij gewoon op een vaste plek staat moet dit geen probleem zijn. De adviesprijs is € 39,95 maar in de meeste winkels is de keramische waterkoker momenteel voor € 29,95 te vinden.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Jennifer 20/03/14 op 20:57

    Die is leuk! Ik heb ook zoiets alleen dan zonder afbeelding en een geribbelde pot haha 😀

  • Dhini 26/02/14 op 21:53

    wat leuk potje

  • Sas 26/02/14 op 19:12

    Wat een leuke! Ben ook erg blij met de mijne 😉 met lichtje en maakt 1 kopje per keer.