Interieur

Home Haul: Xenos

11 mei 2014
Home haul: Xenos rietjes

Kennen jullie dat, dat je naar een winkel gaat voor één bepaald item en thuis komt met alles behalve dat item? Mij gebeurt het in ieder geval regelmatig. En dan vooral als ik naar de Action of de Xenos ga. Ik ga naar de Action om een setje batterijen te halen (want de Duracell batterijen zijn daar toch echt goedkoper dan bij bijvoorbeeld de Appie) en kom thuis met thee, kaarsen en nieuwe decoratie. En zonder batterijen, want die ben ik vergeten. Zoiets gebeurde me afgelopen vrijdag weer. Ik ging richting de Xenos om een nieuwe toiletborstel te kopen en ik kwam thuis met heel wat meer. De Xenos bij mij in de buurt is net weer open na een verbouwing en is nu veel ruimer opgezet. Ik kon het dus niet laten de hele winkel door te lopen. En van alles in mijn mandje te leggen. Tijd voor een nieuwe home haul, kijken jullie mee naar wat ik gekocht heb?

Home Haul: Xenos wc-borstelToiletborstel – € 6,99
Hiervoor ging ik naar de Xenos. Mijn toiletborstel was toe aan vervanging en ik kocht dezelfde nogmaals. Ik vind een “open” borstel namelijk best vies, maar veel dichte zijn te kort om goed te kunnen poetsen. Deze is voor mijn wc perfect, en past leuk bij het prullenbakje dat in mijn badkamer staat!

Home Haul: Xenos houten lepels

Home Haul: Xenos houten lepelsHouten spatels en lepels – € 1,79
Een tijdje geleden gooide ik mijn houten pollepels weg. Iedere keer als ik er mee door een pan roerde hoorde ik een geluid waar ik kippenvel van kreeg. Door het vele gebruik de afgelopen jaren was er een scherp randje ontstaan. Ik vergat steeds nieuwe te kopen en toen ik deze zag liggen bij de Xenos kon ik ze niet laten liggen. De blauwe achterkant maakt ze net even leuker. Ik heb eigenlijk ook nieuwe snijplanken nodig en ze hadden ook ontzettend leuke ronde houten snijplanken, met een steel die blauw geverfd was. Helaas waren de snijplanken die er bij mijn Xenos lagen allemaal heel slordig geverfd, dus die liet ik aan me voorbij gaan.

Home haul: Xenos sapkan met kraantje

Home haul: Xenos sapkan met kraantje

Home haul: Xenos sapkan met kraantje

Home haul: Xenos sapkan met kraantjeSapkan met kraantje – € 9,99
Hier ben ik zó ontzettend blij mee! Ik zag deze super leuke sapkan een paar maanden geleden voor het eerst bij de Xenos en wilde hem toen al meenemen. Maar ik deed het niet. Tien euro is best duur voor een sapkan, zeker gezien ik een prima (water)kan heb. Nu hadden ze de kannen nog steeds en besloot ik er toch een mee te nemen. Mijn (water)kan staat al weken lang regelmatig in de koelkast, gevuld met water en allerlei vruchten en fruit. En zeg nou zelf, zo’n leuke sapkan met een kraantje is toch veel leuker om in de koelkast te zetten! En straks tijdens zwoele zomeravonden op mijn balkon met een lekker wijntje erin.. Plus het feit dat ik nu met het eten steeds op en neer naar de kraan moest lopen om mijn glas bij te vullen.. Redenen genoeg dus! Ik ben erg in ieder geval erg blij mee!

Update: Ik heb de Xenos sapkan vandaag helaas terug gebracht. Wat ik ook deed, hij bleef lekken. Echt na vijf minuten stond hij alweer in een flinke plas! Ik heb mijn geld terug gekregen, ze hadden er geen meer en uit de reactie van de medewerkster in de winkel begreep ik dat ik niet de eerste was met dit probleem.. Jammer want het had zo’n leuke kan kunnen zijn!

Home haul: Xenos glazen

Home haul: Xenos glazenMason jar glazen – € 1,99
Bij zo’n leuke kan horen natuurlijk bijpassende glazen! Ook deze had ik al vaker gezien, maar nog niet gekocht. Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan en dat is voor mij meestal een goed teken. Geen impulsaankoop, maar iets waar ik over nagedacht heb (dat geldt natuurlijk ook voor de kan).

Home haul: Xenos rietjesPapieren rietjes – € 1,29
Deze leuke rietjes kon ik niet laten liggen! Al die lekkere drankjes die ik komende zomer ga drinken smaken natuurlijk nog véél lekkerder met zo’n leuk rietje.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • marjolein 25/05/14 op 16:13

  Ohhh love the rietjes

 • Dhini 15/05/14 op 21:30

  Ik zie nergens Papieren rietjes bij Xenos! Hoe kan dat?!
  Die bekers heb ik ook maar dan bij blokker gekocht. Toch best groot beker vind ik dat vooral voor smothie vind ik te groot

 • Kimberley 11/05/14 op 23:37

  Wat een leuke spulletjes!
  Ik wil die mason jar glazen ook hebben.

 • lieke 11/05/14 op 19:31

  Oh die kan vind ik echt echt heel vet! Hebben..

  • Shanti 12/05/14 op 17:44

   Wacht maar even met kopen Liek, hij lekt als een gek bij de aansluiting van de kraan. Echt een grote plas in m’n koelkast :/ Ga er morgen mee terug.. to be continued..

 • Evelien 11/05/14 op 18:21

  Die sapkan wil ik ook nog! Toevallig dat we allebei die Mason Jar glazen hebben gekocht. Na 30-05 een kledingshoplog? 😉

  • Shanti 11/05/14 op 18:23

   Great minds think alike? 😛

   Haha daar gaan we voor, voor die shoplog! Collective shoplog time 😀

   • Evelien 11/05/14 op 19:44

    Hopelijk kunnen we goed slagen 😉