Outfit of the day

De togajurk

3 april 2013
Mango dress

Afgelopen vrijdag had ik met twee vriendinnen afgesproken om wat te drinken en daarna wat te eten. Ik besloot iets eerder het centrum van Eindhoven in te gaan omdat ik nog even langs de Kruidvat moest (en daar is het altijd druk op vrijdagavond). Terwijl ik naar de Kruidvat liep passeerde ik de Mango winkel en daar besloot ik naar binnen te gaan. Slechte keuze! Normaal koop ik bijna niks bij Mango maar de nieuwe collectie is echt geweldig! Ze hebben echt een aantal prachtige stukken in de collectie zitten en de enige reden dat ik maar een ding kocht is mijn trip naar Stockholm komende week. Er hangen echt een aantal prachtige rokken en tops in de winkel momenteel. Oh als mijn bankrekening toch eens oneindig zou zijn… Ik ging uiteindelijk voor deze jurk. De kleuren, het patroon, de stof, de riem en hoe hij valt.. prachtig! Ik vind hem echt geweldig. Misschien net iets te kort om naar stage te dragen, alhoewel het met een donkere panty wel kan (voorlopig is het toch nog te koud voor blote benen). Hier is mijn outfit van de dag met mijn nieuwe Mango jurkje die ik tijdens de paasbrunch droeg. Het was buiten koud maar we hadden eindelijk wat zon en uit de wind was het best lekker. Oh en mijn zusje noemde het meteen een togajurk vanwege de “knoop” bij mijn middel, haha.

Mango dress

Mango dress

Mango dress

Mango dress

Mango dress


Ik droeg een Mango jurk, gecombineerd met mijn Steve Madden booties, H&M blazer en Guess horloge. En ja, ik draag een panty want zo warm was het nou ook weer niet!

Foto’s gemaakt door mijn moeder.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Joyce 06/04/13 op 12:14

  Ooh mooie jurk!

 • Dorien 04/04/13 op 22:38

  Super mooi jurkje, staat je prachtig! Al had ik wel voor een andere kleur schoenen gekozen, maar wat een mooie enkellaarsjes zijn het 😀 !

 • Lieke 04/04/13 op 21:35

  Oh hij blijft mooi, en ik vind hem helemaal niet te kort voor stage
  Maar dan wel met een donkere panty zoals je beschreef 🙂

 • Arlette 04/04/13 op 19:28

  Super mooi jurkje Shanti, staat je prachtig

 • Elma 04/04/13 op 08:32

  Heel mooi jurkje! Staat je super!

 • Marije 03/04/13 op 21:00

  Echt een hele mooie jurk! Zou ik ook niet kunnen laten liggen. 🙂

 • Stephanie 03/04/13 op 20:17

  Wauw wat een prachtige jurk! Erg mooi meisje ben je ook!