Outfit of the day

Stockholm strepen

17 april 2013
Hej Stockholm

Als ik voor een paar dagen naar een andere stad ga en met alleen handbagage reis vind ik het fijn om items mee te nemen die ik kan dragen met ieder ander item in mijn bagage. Ik wist van te voren dat het aardig koud zou zijn in Stockholm dus naast de jeans die ik droeg nam ik ook mijn geliefde thermomaillot van Action mee. Verder had ik de trui, het vest en hemdje en laarzen mee die ik droeg op de dag van vertrek, een rok, een blouseje (die ik niet droeg uiteindelijk), een tanktop met matchend vest en een gestreepte trui. Alle tops konden met zowel mijn jeans als rokje. Qua sieraden nam ik alleen twee zilveren kettingen mee die bij mijn oorbellen en horloge gedragen konden worden. Op donderdag was het zonnig dus ging ik voor mijn rokje en trui. Ik had ook een vest aan deze dag, maar die belandde al snel in de tas want door de zon was het te warm voor en een winterjas en een vest. De overige twee dagen was het veel kouder, rond de nul graden, en was ik erg blij met mijn vest. Hier is de outfit die ik op donderdag droeg. Hej Stockholm!

Hej Stockholm

Hej Stockholm

Hej Stockholm

Hej Stockholm

Ik draag een gestreepte trui van Vögele, H&M rokje, Action thermomaillot, laarzen van House of Shoes, een ketting van Primark en oorbellen van Six. Mijn jas is van Vila. De laatste foto is de dag erna gemaakt (ik combineerde die dag mijn rokje met een ander shirt) en de sjaal die je daar ziet kocht ik jaren geleden bij een klein winkeltje.

Op deze foto’s zie je ook meteen mijn favoriete haarstijlen voor dit soort dagen: een zijvlecht of een hoge knot. Als ik mijn haar los draag en heel de dag een jas aan heb heb ik aan het einde van de dag een grote klit in mijn nek, dus dat is geen optie.

Foto’s door mama.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Sas 18/04/13 op 07:06

    Leuke foto’s!

  • Aurelie 17/04/13 op 18:44

    Mooie outfit! Ik vind truien met strepen echt super leuk!