Outfit of the day

Grijs en zwart

28 februari 2014
Outfit of the day Allsaints, Only, Steve Madden

Wat een milde winter hebben we toch! Gelukkig heeft het ook niet super veel geregend. Af en toe was het een (of meerdere dagen) regenachtig en stormachtig maar gelukkig niet dagen lang, week in week uit. Mij hoor je niet klagen. Ik ben dol op sneeuw en vind kou dan ook echt niet erg. Maar kou en regen? Nee, dank je. Voordeel van het weer van de afgelopen weken is dat ik ook prima t-shirts zonder mouwen kan dragen. Met een jasje, dat dan weer wel. Deze outfit droeg ik toen ik laatst met mama in de stad ging lunchen, maar ik zou hem ook prima naar school kunnen dragen. Snel, simpel maar toch leuk en helemaal Shanti.

Outfit of the day Allsaints, Only, Steve Madden

Outfit of the day Allsaints, Only, Steve MaddenDe broek die ik draag is van Only, het top kocht ik afgelopen zomer in London bij een kraampje op Portobello Road Market, het jasje is van Allsaints en komt ook uit Londen en aan mijn voeten draag ik mijn alom bekende Steve Madden laarsjes.

Op mijn lippen droeg ik trouwens een nieuwe lipstick, die in een goodiebag zat. In eerste instantie was ik er superblij mee want ik vind het een mooie en bijzondere kleur. Maar dit is weer zo’n lipstick die op een supervervelende manier vervaagd en na anderhalf uur had ik alleen nog een rare rode rand om mijn lippen.. geen succes dus. Jammer, want de kleur is prachtig.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dorien 01/03/14 op 19:21

    Leuk gecombineerd! Ik vind je jasje super!