Outfit of the day

Blue Monday

20 januari 2014
Outfit van de dag: All Saints, Steve Madden

Blue Monday.. of nouja dat is niet helemaal waar want deze outfit droeg ik afgelopen zaterdag. Toen het prachtig mooi weer was en het rond het middaguur zelfs zo warm was dat ik met alleen een leren jasje naar buiten kon, om even met de hond te wandelen. Vandaag is het Blue Monday, de depressiefste dag van het jaar. Waar dat op gebaseerd is? Geen idee. Ik riep in ieder geval het hardst van allemaal dat het voor mij géén Blue Monday zou zijn. Vanavond komt mijn vriend namelijk terug van zijn grote Dakar-avontuur. Voor de tweede keer mee naar Zuid-Amerika en voor de eerste keer in de wedstrijdtruck! Ze zijn vrijwel probleemloos gefinisht en wat ben ik trots!

Maar goed, die Blue Monday dus. Vanochtend om 9 uur had ik een afspraak staan en ik had besloten om om half 8 op te staan. Zo zou ik even rustig op gang kunnen komen, lekker uitgebreid kunnen douchen en ontbijten. Nou niet dus, ik werd om 10 voor 9 wakker. Ik ben letterlijk uit mijn bed gesprongen, heb water in mijn gezicht gedaan, mijn tanden gepoetst, haren gekamd en in een knot, de bovenste broek en het bovenste t-shirt uit de kast gepakt en ben in de auto gesprongen. Een iets minder relaxed begin van de dag dus, vooral omdat ik vandaag heel de dag achter de feiten aan heb gerend. Toch nog een soort van Blue Monday, zeker met dat grauwe weer vandaag. Maar gelukkig is alles goed gekomen en ben ik ook qua tijd mooi uitgekomen. Morgen beginnen de tentamens (terwijl vriendlief weg was ben ik dan ook druk geweest met werken, studeren en mijn verjaardag uitgebreid vieren), dus ik ga snel mijn samenvatting nog eens doorlezen en dan vriendlief ophalen. En dan zal deze Blue Monday vast een Happy Monday worden.
Outfit van de dag: All Saints, Steve Madden

Outfit van de dag: All Saints, Steve Madden

Outfit of the day: All Saints, Steve MaddenIk droeg mijn leren jas van AllSaints (waar ik nog steeds súper blij mee ben). Het top is van Yessica (C&A), mijn broek van Dr. Denim.

Morgen beginnen mijn tentamens, maar het grote leerwerk is gedaan en ik hoop komende week dan ook de tijd te vinden een aantal posts te schrijven.

Foto’s door Stasha Keur.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Sas 25/01/14 op 16:03

    Leuk je outfit!

  • Evelien 20/01/14 op 19:41

    Ga Nick maar eens lekker plat knuffelen! 🙂
    Succes met je tentamens en wij plannen snel een date!