Travel

Hola España – Semana 1

13 juli 2014
Spanje - Mojacar

Inmiddels zit de eerste week vakantie er al op en ik moet zeggen, hij is voorbij gevlogen! In eerste instantie dacht ik dat twee weken wel erg lang zou zijn (ik ga meestal rond de 8 dagen), maar ik moet zeggen dat het wel erg lekker is. Met name de eerste dagen hebben we ontzettend geluierd. Echt even bijkomen. En daar hadden we ook alle tijd voor, we hebben namelijk nog dagen zat om alles te bezoeken wat we willen bezoeken. We kwamen zaterdag rond een uur of negen bij het huis aan en wauw, wat een prachtige tuin! Een mooi zwembad, overdekte stukjes en verschillende niveaus met paadjes en zitjes. Zaterdag keken we verder nog voetbal en ook zondag deden we niet heel veel. Lekker relaxen, spelletjes spelen en zwemmen. Later in de week bezochten we nog een aantal prachtige stranden (waarover ik nog een andere keer schrijf) en schattige dorpjes. Vanmiddag (ik schrijf dit op zaterdagochtend) gaan we naar Murcia en morgen (vandaag dus) gaan we raften, daar heb ik echt superveel zin in! Voor komende week staan er verder nog een paar prachtige stranden op de planning en we gaan een dag nog verder Cabo de Gata in, want dat is écht prachtig en indrukwekkend.

Voor nu deel ik graag alvast een aantal foto’s met jullie, die een goed beeld geven van hoe afgelopen week was: zon, zwembad, lezen, spelletjes, voetbal kijken, strand en genieten.

Spanje - Mojacar

Spanje - Mojacar

Prachtig uitzicht in de tuin. Aan de ene kant kijken we uit op zee (‘s avonds hoor je de golven), aan de andere kant op bergen.

Spanje - Mojacar

Spanje - Mojacar

Spanje - Mojacar

Lekker relaxen en spelletjes spelen. Uno is onze ultieme favoriet. Ik speelde dit vroeger al samen met mijn neefjes en nicthjes, waarbij het soms een wedstrijd was zo vals mogelijk te spelen. (Pest)kaarten verdwenen in onze schoenen, onder onze konten en kwamen potjes later weer tevoorschijn. Of werden ontdekt als we opstonden. Naast Uno speelden we onder andere memorie en tangoes.

Spanje - Mojacar

Spanje - Mojacar

Spanje - Mojacar

Spanje - Playa el Playazo

Toen we richting Playa el Playazo reden was er steeds één wolkje, wat we iedere keer weet zagen.

Spanje - Mojacar

Spanje - Playa de los Muertos

Samen muziek luisteren op het strand.

Spanje - Mojacar

En natuurlijk keken we ook voetbal. Wat was het spannend, helaas waren twee keer strafschoppen iets te veel van het goede, maar we hebben het goed gedaan!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Evelien 15/07/14 op 17:55

  Ik zag al hele fijne foto’s voorbij komen op instagram. Geniet er nog even van.

 • cuisineceline 14/07/14 op 20:18

  Wauw, wat een geweldige foto’s!

 • Svenja 13/07/14 op 21:36

  Aaaah wat een onwijs heerlijk foto verslag, lief dat je ons laat meegenieten van je heerlijke vakantie. Prachtige foto’s heb je gemaakt. De tijd gaat altijd super snel als je op vakantie bent, dus geniet er nog maar lekker van <3

 • Marlissa 13/07/14 op 15:26

  Heerlijke foto’s om te zien, en jullie view is amazing! Veel plezier morgen met raften

 • Teddy 13/07/14 op 12:54

  Wat een leuke foto’s! Kan niet wachten totdat ik zelf op vakantie ga 🙂

 • Lizzy 13/07/14 op 12:49

  Wat een heerlijke zomerse foto’s! Ziet eruit als een top vakantie! 🙂 Nog heel veel plezier op vakantie! Maar dat komt vast goed!

 • Sas 13/07/14 op 12:32

  Och wat een heerlijke foto’s zeg. Heb helemaal zin zo om op vakantie te gaan!