Personal

Zwarte Cross

28 juli 2014

Hoi allemaal! Is het zomaar alweer 5 dagen geleden dat mijn laatste blog online kwam. Erg jammer, want ik heb zoveel dingen om over te bloggen. De afgelopen dagen is het er echter totaal niet van gekomen. Donderdag en vrijdag heb ik gewerkt en er was weer zat te doen. Vrijdagavond ging ik richting vriendlief want zaterdag gingen we samen een dagje naar de Zwarte Cross. Nu moeten jullie weten dat mijn vriendinnen mij bestempelen als een stadsmeisje en me succes wensten toen ik vertelde dat ik naar de Zwarte Cross ging. Maar wat was het leuk! Vriendlief heeft jarenlang (ik denk een jaar of 5-6) met zijn vrienden meegedaan met de Zwarte Cross maar ik ging nooit mee. Simpelweg omdat een heel weekend daar zijn niks voor mij is. Dit jaar deden ze niet mee en dus stelde vriendlief voor om samen een dagje richting de Zwarte Cross te gaan. Dat leek me wel wat, ik had van hun immers een hoop leuke verhalen gehoord en een dag is prima te doen. Toen we ‘s ochtends aankwamen regende het ontzettend hard maar na een uur klaarde het op en ‘s middags was het heet. Ook ‘s avonds was het nog een lekker temperatuurtje en ik had echt een ontzettend leuke dag. Wat is het daar groot, dat had ik echt niet verwacht! Er is ontzettend veel te doen en te zien en ook als je niks met cross hebt kun je je er prima vermaken. Maar eerlijk, ik heb er ook niet zoveel mee maar dit was wel heel leuk om te zien! Bijna iedereen heeft hard zijn best gedaan om iets leuks van zijn voertuig te maken en de meest vreemde en prachtige creaties komen voorbij over de crossbaan. En dan die calimeroklasse, allemaal kleine kindjes vanaf een jaar of vijf op een klein cross-motortje; ontzettend schattig!

zwartecross
Deze collage geeft een goed beeld weer van onze zaterdag: van regen, naar lekker temperatuurtje, naar heet, naar lekker temperatuurtje. Maar bovenal gezellig en fijn.

Zondagochtend reden we weer naar huis toe om na een beetje een luie zondag ‘s avonds met de familie van mijn vriend uit eten te gaan. Een heerlijk weekend dus! Vandaag ben ik nog een dagje vrij en hopelijk klaart het zo op, zodat ik eindelijk de intro voor een video met producten die ik mee nam op vakantie kan filmen en eventueel nog een vakantie shoplog.

P.s. ik heb een “Outfit of the day index” gemaakt. Als je nu boven in het menu onder fashion op Outfit of the day klikt krijg je geen blog-archief te zien met maar 5 posts per pagina, maar alle outfits op een pagina. Ik ga hetzelfde doen met de recepten, maar die wil ik eerst nog iets verder sorteren.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Sas 28/07/14 op 19:56

  Ziet er uit als een gezellig weekend!

 • saskia 28/07/14 op 19:45

  Wat een leuke vrolijke collage. Ziet er inderdaad uit als een heerlijk weekend!

 • iiiThinkPink 28/07/14 op 18:20

  Gaaf dat je daarnaar toe bent geweest!

 • stasha 28/07/14 op 17:28

  Jaloers !

 • Teddy 28/07/14 op 14:40

  Aah ik ben ook naar de zwarte cross geweest. Ik was er zondag. Ik vind het altijd zo onwijs leuk. Ik heb je genomineerd voor de Liebster award: http://www.abeautyday.nl/over-de-site/de-liebster-award/

  • Shanti 28/07/14 op 15:30

   Wat toevallig 🙂 Ik vond het uiteindelijk ook echt heel leuk, er hangt echt een hele fijne sfeer vond ik 🙂

 • Lisette 28/07/14 op 14:16

  Leuke fotos, het ziet er gezellig uit!

 • Femke 28/07/14 op 11:39

  Ik snap dat het bloggen er soms bij inschiet als je zo aan het genieten bent van de vakantie (moet je ook zeker blijven doen!). Zwarte cross ziet er in ieder geval supergezellig uit!

 • Emily 28/07/14 op 11:29

  Leuke collage!

 • Evelien 28/07/14 op 11:18

  Fijn dat je toch hebt weten te vermaken. Ook leuk om te zien waar Mick ieder jaar heen gaat. Die index is echt leuk en handig. Geniet nog van je vrije dag!