Personal

Wat ik van Sinterklaas kreeg

6 december 2012
Sinterklaas cadeautjes

Gisteravond vierde veel mensen Sinterklaas. Wij hebben het zondag al gevierd met mijn kleine zusje, zusje, vriendlief, vader en zijn vriendin. Omdat ik nog steeds ziek ben heb ik niet echt de kans gehad mijn Sinterklaas cadeautjes op de foto te zetten (ik moest echt poetsen en ook de afwas moest gedaan worden..en weg was mijn energie) heb ik wat foto’s online opgezocht en wat foto’s met mijn iPhone gemaakt. Hier zijn mijn Sinterklaas cadeautjes.

Sinterklaas cadeautjesLinks zie je de Any News toiletrol houder van Riviera Maison. Ik ben er echt superblij mee want had mijn oog er al een tijdje terug op laten vallen! Er passen twee rollen in en bovenin is ruimte voor tijdschriften. Super handig, want ik heb niet echt een plek voor tijdschriften in mijn badkamer. Het prullenbakje wat je ziet is ook voor in de badkamer. Hij matcht de nieuwe wc borstel die ik onlangs kocht, hoe leuk!

In plaats van chocolade kreeg ik marsepein en Sinterklaas bracht ook het nieuwe boek van J.K. Rowling voor mij mee. Tenslotte kreeg ik ook nog een mooie vijzel en zo heb ik nu eindelijk een eigen vijzel.

Zoals ik al zei ben ik dus nog steeds ziek (al 1,5 weken) en ik ben er zó klaar mee! Het gaat wel iets beter maar zodra ik iets gedaan heb ben ik kapot en krijg ik weer koorts. Morgen even langs de dokter en hopelijk voel ik me volgende week een stuk beter.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Evey | Style Spy 08/12/12 op 09:17

  Wat een leuke rolhouder, vet handig. Je bent lekker verwend zie ik 🙂

 • Nina 07/12/12 op 19:29

  Leuk die wcrol houder!

 • Dorien 07/12/12 op 10:09

  Leuke dingen heb je gevonden! Laat me weten of de boek van J.K. Rowling de moeite is, ik wil hem misschien ook nog eens lezen ^^ !

 • DdhinidhindhiniiDDhini 06/12/12 op 21:44

  wat leuke dingen heb je gekregen. Handig die Any News toiletrol

 • Lauradenkt 06/12/12 op 17:58

  Leuk 🙂 En beterschap!