Personal Travel

We gaan weer naar London!

14 juli 2013
London

Vers terug van vakantie, een lekker kleurtje en hoppakee alweer in het volgende vliegtuig: op naar London! De mensen die mijn blog al langer lezen kunnen het misschien al raden maar net als vorig weekend (toen we op vakantie waren) treden de Rolling Stones ook dit weekend op in Hyde Park! Zoals ik in oktober al verteldeging ik voor het eerst naar een concert van de Rolling Stones toen ik negen was en ben ik dus echt met hun muziek opgegroeid. Dit keer gaat mijn kleine zusje niet mee, maar naast mijn andere zus en vader gaan ook mijn nicht en oom mee. Dat beloofd dus een gezellig en muzikaal weekend te worden! In oktober gingen we met mijn zusje alle highlights al af dus we hebben besloten met een lege rugzak heen te vliegen en vandaag en morgen lekker Portobello Road Market en omgeving af te struinen.

Komende week hopelijk wat vakantie verhalen en verhalen over London, voor nu een aantal kiekjes van eerdere keren London.

Rolling Stones perform at the O2 arena in London for their 50 and counting concerts. Rolling Stones perform at the O2 arena in London for their 50 and counting concerts. Rolling Stones o2London London London

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Marlyssa 16/07/13 op 16:53

    Heel veel plezier nog!! Ik zag al heel wat leuke foto’s op Instagram voorbij komen:)

  • Joyce 14/07/13 op 13:56

    Oh wat cool Shanti! 😀 Veel plezier!