Personal Travel

We gaan naar de Stones in Londen!

19 oktober 2012
My sister, dad and me at the Rolling Stones concert in Landgraaf in 1999

Whoa,  weeeee gaaaaan naar Londen toe! We gaan naar Londen toe! Eind volgende maand gaan we naar het eerste concert van de Rolling Stones van hun 50 and counting tour in de Londen 02 arena. Mijn vader is heel zijn leven al fan van de Rolling Stones en vroeger danste we heel het huis rond op de muziek. Of we zaten op zijn nek te “springen” op Brown Sugar of You Got Me Rockin’. Bij iedere “hee” gooide mijn vader onze benen nog hoger de lucht in en wij konden niet meer stoppen met lachen van plezier.

You Got Me Rockin’ Live op Copacabana Beach in 2006

Ik was negen jaar oud toen ik voor het eerst naar een concert geen. Of nee, ik zat nog in mijn mama’s buik maar dat kan ik me niet meer herinneren, haha. Dus terug naar dat eerste concert wat ik me wel kan herinneren. Een concert van de Rolling Stones in Landgraaf als onderdeel van hun No Security World Tour. Mijn zusje was zeven en ik was negen. Toen we aankwamen was het terrein al open maar van een aardige meneer van de beveiliging kregen we bandjes voor het voorvak (heet tegenwoordig bij de meeste concerten golden circle, toendertijd kon je daar nog geen kaarten voor kopen). We konden van ons eerste concert genieten met een prachtig uitzicht en zonder al te veel duwende en trekkende mensen. En genieten dat deden we. Natuurlijk ook op papa’s nek!

My sister, dad and me at the Rolling Stones concert in Landgraaf in 1999 Mijn zusje, vader en ik bij het Rolling Stones concert in Landgraaf in 1999. Niet de beste kwaliteit, maar deze afdrukken zitten al ruim 11 jaar in de portemonnee’s van mijn vader en zusje!

Daarna ging ik ook nog naar het Rotterdam concert van de Licks World Tour in 2003 en het concert in Nijmegen tijdens de A Bigger Bang World Tour in 2007. Ik zou eigenlijk ook naar het concert in Amsterdam gaan in 2006, maar dat werd verzet en ik kon niet meer gaan. Maar nu kan ik wel! En het meest leuke van alles: mijn kleine zusje gaat ook mee! Ja, ze is pas zes maar ze kent de meeste nummers (na het horen van de eerste tonen kan ze vaak de titel al vertellen) en is ook super enthousiast. Ze is al eerder naar concerten en festivals geweest en misschien is dit wel de laatste keer dat de Rolling Stones optredens geven. Dus het is , als je het mij vraagt, geweldig dat mijn vader de mogelijkheid heeft om al zijn meiden mee te nemen naar Londen om samen van het concert te genieten.

The Rolling Stones 2007 NijmegenEen aantal van de foto’s die ik van de Rolling Stones maakte in 2007, ze komen van mijn oude foto site dus vandaar de overdone aan copyright tekens, zijn allemaal losse foto’s.

The officiële promo voor Start Me up, jaren geleden. Let vooral even op de geweldige gezichtsuitdrukkingen van Charlie!

We vliegen van Amsterdam naar Londen op zaterdag ochtend dus we hebben de hele dag om de stad te verkennen (het is ook de eerste city trip van mijn zusje, daar gaat mijn droom om samen met haar op haar eerste city trip naar Parijs te gaan!) en te winkelen. Ik ben zo benieuwd naar de sfeer die er eind november in Londen hangt. Op zondag hebben we overdag ook nog ruimte en ‘s avonds i het concert. De maandag vliegen we pas aan het einde van de middag terug dus dan hebben we ook nog wat tijd.

Terwijl ik deze post schrijf (en wat nummer op YouTube op zoek voor erbij) wordt ik alleen maar enthousiaster en enthousiaster. Ik ben NU een playlist aan het maken met een aantal van mijn favorieten (zie de post van gisteren). Nog maar vijf weken!  You got me rockin’.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Ilse 19/10/12 op 09:55

    Aahhhh geweldig!!! Londen is echt een magische stad, je zult verliefd thuis komen! De O2 is ook echt geweldig, er hangt (tenminste tijdens de Westlife concerten) zo’n geweldige sfeer, ze spelen ook heel leuk met ‘t publiek voor het concert begint. Echt leuk!

    • Shanti 20/10/12 op 18:37

      Jaa ik ben er al vaker geweest, maar dat was in de zomer 😀 En ooit met school een dagje in december ofzo. Ben benieuwd hoe het nu is en naar de o2 🙂