Personal Video

Vlog: Kerstmarkt @ Valkenburg

29 november 2014
youtube-vlog-2

Daar ben ik weer! Het was even een paar dagen stil hier, donderdag kwam ik thuis en was ik zó moe dat ik besloot om mijn blogje voor donderdag door te schuiven naar vrijdag. Gisteren kwam ik echter ontzettend beroerd thuis en heb ik vooral geslapen. De afgelopen weken waren erg druk, zowel qua school als qua werk en ik denk dat na de deadline van vrijdag die vermoeidheid er even uit kwam. Vandaag voel ik me gelukkig al een stuk beter, alleen nog wat moe!

Inmiddels is het bijna december en dat betekend feestmaand! Ik schreef het al eerder, ik ben dol op kerst! Toen mijn oma jarig was besloot ik haar voor haar verjaardag een dagje weg te geven. Dit vond ze ontzettend leuk en zo gingen we afgelopen maandag samen naar de kerstmarkt in Valkenburg! De camera ging ook mee en vandaag laat ik het graag aan jullie zien, kijken jullie mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik vind het tot nu toe erg leuk om af en toe te vloggen, dus in de toekomst zullen er zeker meer vlogs volgen. Ik zou het leuk vinden als je je zou abonneren op mijn kanaal, dit is helemaal gratis en kan door hier te klikken. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s!

Komende week komt er trouwens weer een nieuw Amerika-verslag online! Door de drukte lukte het niet deze te schrijven, maar jullie hebben er nog 4 tegoed van mij! En omdat ik houd van extreme tegenpolen: naast de zomerse verslagen ook een kerstshoplog en een recept voor een heerlijke soep.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Eline 08/12/14 op 14:06

  Aah wat leuk de kerstmarkt in Valkenburg!! IK kom oorspronkelijk uit een dorpje in de buurt van Valkenburg en het is een van de gezelligste dorpjes in Limburg 🙂

  Leuke vlog!!!

 • Nathalie 02/12/14 op 09:52

  Erg leuke vlog! hierdoor krijg ik echt zin om ook naar een kerstmarkt te gaaan:D
  Liefs Nathalie

 • Amy 01/12/14 op 21:03

  Wat gezellig, samen met je oma op pad! Ik ken kerstmarkten alleen uit Zweden, maar volgens mij is het bij allemaal zo dat er zo’n fijne en gezellige sfeer hangt. Leuk!

 • Anouk 01/12/14 op 17:20

  Super leuk dat je met je oma naar een kerstmarkt ging! Altijd gezellig 🙂 Over twee weekjes ga ik met mijn papa en zusje naar een kerstmarkt in Dusseldorf 🙂 xo

  • Shanti 01/12/14 op 21:31

   Leuk! Zoals ik hierboven al zei, ik ga er over een week of drie ook heen dus laat vooral even weten hoe je het vond 🙂

 • Fleur 29/11/14 op 22:31

  Super leuk zo met je oma over een kerstmarkt 🙂 En zo’n kerstmarkt in de grotten lijkt me ook echt iets speciaals om even naar toe te gaan!

 • Mariëlle 29/11/14 op 21:20

  Ik ben nog nooit op een kerstmartkt geweest, maar het lijkt me zo leuk. Gelukkig ga ik dit jaar naar Dusseldorf, ik ben benieuwd 🙂 Leuk video!

  • Shanti 29/11/14 op 22:11

   Oooh wat leuk, ik ga vlak voor kerst ook nog naar Dusseldorf met 2 vriendinnetjes:) laat je even weten hoe je het vond? Ben heel benieuwd!