Personal

Things I love #1

22 september 2014

Things I Love
Op andere blogs vind ik de overzichtslijstjes met dingen waar de desbetreffende blogger blij van wordt, van heeft genoten of naar uitkijkt altijd erg leuk om te lezen. Ik loop dan ook al een tijdje rond met het idee om ook zo’n soort lijstje op mijn blog bij te houden. Gewoon, om het positieve eens even extra te benadrukken. Sommige dingen zijn ook te ‘klein’ om een hele blogpost aan te wijden, maar zo kan ik ze toch met jullie delen. Eens in de zoveel tijd zal ik een overzicht maken. Met daarop een aantal vaste items, maar ook items die kunnen wisselen. Dingen waar ik op dat moment dol op ben. Vandaag voor het eerst: Things I Love!

Loving

Looking back on…
Een heerlijk en gezellig weekend, gevuld met lieve mensen! En een “lang” weekend: donderdagavond aten we met vriendinnen van school bij mij, om vervolgens heel de avond te kletsen en tutten en lekker op stap te gaan. Een goed begin van het weekend, ondanks dat we vrijdag nog wel een paar uur naar school moesten. Vrijdagavond ging ik eerst langs mijn oma en vervolgens bracht ik de rest van de avond door met vriendlief en twee vrienden van hem in een achtertuin, met een lekker drankje en een vuurtje. Heerlijk. Zaterdag bezocht ik mijn zusje, waar mijn oma en tante op dat moment ook bleken te zijn. Even bijkletsen en gezellig knuffelen en spelen met haar katertje. Zaterdagavond reed vriendlief voor zijn vader een ritje in de vrachtwagen en ging ik mee. En wat bleek: het was een ritje voor Mars! Een tank vol vloeibare chocolade van Veghel naar Duitsland brengen.. en die lucht daar… Heaven! Zondag was iets minder, maar de avond toch nog leuk afgesloten met het vriendje en vandaag voelde het ook nog een beetje als weekend omdat vriendinnetje Evelien gezellig kwam eten en kletsen.

Looking forward to..
De vakantie! Echt, ik kan niet wachten! Donderdag over drie weken is het zover. Ik heb er zó veel zin in. Vriendlief is ook de dagen al af aan het tellen. We krijgen van alle kanten tips over dingen die we niet mogen missen en dat maakt dat we er alleen nog maar meer zin in hebben.

Food&Drinks
Kippendijfilet, echt voor mij de ontdekking van de eeuw! Er zit zoveel meer smaak aan en ze zijn daarnaast ook nog eens ietsjes goedkoper dan een vergelijkbare kipfilet. Het is dat ik in de vriezer nog wat kipfilet heb liggen en ze bij mijn supermarkt de kippendijfilets niet altijd op voorraad hebben.. maar anders! Ik zou zeggen: probeer het eens, want het is écht nog veel lekkerder dan kipfilet. Oh en Likeur 43 met Fanta. Ik ben totaal geen sterkdrankdrinker en de grote fles Likeur 43 die ik ooit van een klant voor kerst kreeg is dan ook nog voor driekwart gevuld. Een vriendinnetje van school vertelde dat het ontzettend lekker was met Fanta: en inderdaad! Het lijkt een vreemde combinatie, maar was echt heerlijk. Nog zo’n vreemde, maar heerlijke combinatie: melk en Likeur 43: Milkshakesmaak!

Elementary

Netflix
Netflix. Echt ik houd van Netflix en het is de acht euro die ik er iedere maand voor betaal dubbel en dwars waard. Ik heb al zó veel leuke series ontdekt door Netflix, echt heerlijk. Ik ben echt een series-meisje en heb echt fases. Soms kijk ik weken lang amper series en soms wekenlang veel te veel. De afgelopen twee weken keek ik bijvoorbeeld via Netflix het volledige eerste seizoen van Elementary en wat een fijne serie is dat! Een soort moderne Sherlock Holmes. Sherlock was vroeger adviseur van Scotland Yard, maar na een periode in een afkickkliniek woont hij nu in New York, op kosten van zijn vader. Zijn vader heeft de voormalige chirurg Joan Watson ingehuurd, om hem op het juiste pad te houden. Nu vind ik drama/misdaadseries altijd erg interessant maar deze serie is nog net even leuker. Sherlock heeft zeer scherpe zintuigen en ruikt en ziet de meest kleine details. Zonder er nu een heel lang verhaal van te maken: aanrader!

September
Wat is de maand september tot nu toe heerlijk geweest. Iets te warm voor de tijd van het jaar, maar echt I don’t care. Ik vind het heerlijk dat de zon zich nog even laat zien en ik nog met blote benen naar buiten kon. Zeker na het herfstachtige augustus vind ik september ultiem genieten. De herfst heeft ook zo zijn charmes, maar die gure wind en harde regen mis ik nog niet echt. Wacht nog maar even tot oktober herfst!

Vraag: Waar ben jij momenteel dol op?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Rebecca 25/09/14 op 20:25

  Netflix.. ik zit al zo lang er aan te denken om dat ook eens ‘aan te schaffen’
  Denk dat ik het toch eens moet doen 🙂

 • Lieke 24/09/14 op 17:28

  Leuk zo’n lijstje! Ik ben best benieuwd naar Elementary nu 🙂

 • Kimberly 24/09/14 op 17:20

  Ik ben heel benieuwd naar kippendijfilet, kende het nog niet maar je maakt me nieuwsgierig!

 • Teddy 24/09/14 op 15:01

  Wat een onwijs schattige kat heb je, en een heel leuk lijstje!

 • roos 24/09/14 op 14:14

  O ik hou ook zo veel van Netflix haha. Elementery ken ik niet, ik ga meteen even een trailer opzoeken!

 • Michaela 24/09/14 op 06:21

  Jouw kat is zo schattig! 🙂 Leuk artikel!

 • Maaike 23/09/14 op 16:41

  Wat een ontzettend lieve kat op die foto! <3

 • Evelien 23/09/14 op 12:37

  Ik vond het ook gezellig!

 • Svenja 23/09/14 op 09:42

  Ik deel je liefde voor netflix helemaal.. Ahoewel ik het niet eens heb.. Maar ik ben gewoon mega serie verslaafd! Sherlock Holmes heb ik ook een par afleveringen van gekeken met mijn vriend. De andere serie die je noemt ken ik nog niet, maar die ga ik onthouden!

 • Claudia 23/09/14 op 09:28

  Natuurlijk kijk je uit naar de vakantie. Hoe gaaf is het om naar Amerika te gaan. Ik ben echt jaloers!

 • Sas 23/09/14 op 09:09

  Ja Netflix is leuk! Ik kijk nu Seizoen 2 van Fringe erop. Leuk overzichtje 🙂

 • monique 23/09/14 op 08:00

  Onwijs leuk om dit te lezen! Ik heb ook Netflix en ben echt verslaafd! Elementary heb ik nog niet bekeken, dus die ga ik even opzoeken. Klinkt goed, ik ben gek op Sherlock Holmes