Personal

Things I Love #6

4 augustus 2015

Things I Love
Op andere blogs vind ik de overzichtslijstjes met dingen waar de desbetreffende blogger blij van wordt, van heeft genoten of naar uitkijkt altijd erg leuk om te lezen. Ik loop dan ook al een tijdje rond met het idee om ook zo’n soort lijstje op mijn blog bij te houden. Gewoon, om het positieve eens even extra te benadrukken. Sommige dingen zijn ook te ‘klein’ om een hele blogpost aan te wijden, maar zo kan ik ze toch met jullie delen. Eens in de zoveel tijd zal ik een overzicht maken. Met daarop een aantal vaste items, maar ook items die kunnen wisselen. Dingen waar ik op dat moment dol op ben. Vandaag is het alweer tijd voor Thing I Love #6!

Looking back on…
Een maand die voorbij is gevlogen! Werkreis naar Toulouse, wat écht geweldig was. Naast werken voelde dat echt even als vakantie, doordat ik de avonden lekker vrij was. En oeps, ik heb er nog helemaal niets over geschreven! Maar ik ben daarna zo weinig thuis geweest, dat ik nog geen tijd heb genomen om mijn foto’s uit te zoeken. Na Toulouse verhuisde ik, ik trok tijdelijk in bij mijn vriend zijn ouders, ik ging naar Zwitserland toe voor een geweldige bruiloft, ik ging naar Texel toe en daarnaast werkte ik ook nog heel veel. En daarnaast waren er heel veel fijne momenten met familie en vrienden. De tijd is in ieder geval voorbij gevlogen.

Looking forward to..
Aanstaande maandag krijgen we eindelijk de sleutel van ons eigen huis! Ik kan niet wachten, ik heb er zó veel zin in. Ons eigen huis, helemaal van ons samen! Maandag gaan we er lekker met zijn tweetjes van genieten en natuurlijk beginnen met klussen en na een week of twee hopen we er dan in te zitten. Zo ontzettend leuk! Ik ben er écht aan toe. Begrijp me niet verkeerd, ik heb het ontzettend goed bij mijn vriend zijn ouders maar ik mis mijn eigen plek. Lekker rommelen in je eigen huis, zelf het opruimen van mijn eigen huis mis ik. Gelukkig kan ik dat vanaf maandag heel veel gaan doen.

drinksilove

Drinks
Rode wijn! Nooit gedacht dat ik dat hier ooit zou schrijven, want ik haatte rode wijn! Alleen al van de geur begon ik te kokhalzen. Maar tijdens de bruiloft van vriendinnetje Minka besloot ik het toch nog eens te proberen. De avond voor de bruiloft was iedereen zó enthousiast over de wijnkeuze, dat ik het ook een kans besloot te geven. En het was inderdaad een heerlijk wijntje. En dat is maar goed ook, want vervolgens vertrok in naar Frankrijk. En wie kan er dan nee zeggen tegen een glaasje rode wijn, terwijl je geniet van de zonsondergang bij de rivier? Ik niet in ieder geval. Sindsdien ben ik helemaal om en kan ik een glaasje rode wijn op zijn tijd wel waarderen. En als je dan na een dag shoppen en heerlijk eten neerploft in de Boterhal in Breda en ze daar een rode wijnproeverij hebben.. dan moet je die natuurlijk wel even proberen. Super leuk en lekker. Een echte aanrader, ook mogelijk met speciaalbieren of witte wijn trouwens.

Kijken
Nog steeds Prison Break! Daarnaast heb ik ook eindelijk Orange is the New Black seizoen 3 weer opgepikt. Waar ik van sommige hoor dat het een geweldig seizoen is, kon ik er maar moeilijk inkomen. Seizoen 1 keek ik binnen no-time en ook seizoen 2 keek ik in bijna aan een stuk. Maar seizoen 3..ik kon er maar niet in komen. Zodra het seizoen op Netflix stond begon ik hoopvol aan de eerste aflevering, maar ik vond hem tegenvallen. Inmiddels ben ik bij aflevering 10 ofzo en zit ik er weer helemaal in, maar het koste me wat moeite en het seizoen trekt me niet zo mee als dat de vorige seizoenen dat deden.

Life
Ik was de afgelopen maand dan misschien heel druk, ik geniet ook met volle teugen van de dingen die ik doe. Naast al die drukte had ik heel wat mooie uitjes met familie en vriendinnen, waar ik ontzettend van geniet. Ik ben ontzettend druk met werken, maar ik geniet er ontzettend van. Ik heb het volgens mij al vaker gezegd, maar ik vind mijn werkzaamheden echt ontzettend leuk. Constant komen er nieuwe dingen op mijn pad qua werkzaamheden, die eigenlijk alleen nog maar leuker zijn dan de dingen die ik ervoor mocht doen. Ik kan mezelf alleen maar verder ontwikkelen, leer steeds weer nieuwe dingen bij en geniet er ook nog eens van. Prima combinatie, toch?

Vraag: Waar ben jij momenteel dol op?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • sanne 05/08/15 op 08:46

    Wat leuk dat jullie bijna in het huisje kunnen!
    Veel succes met klussen 🙂

  • Evelien 04/08/15 op 21:49

    Ik was al ontzettend verbaasd toen ik de foto zag van de rode wijn op Instagram. Nu kunnen wij ook eens rode wijn drinken, jeeej!