Personal

Tag Thursday: Spring has sprung

24 april 2014
Jump!

Afgelopen tijd zag ik de Spring Has Sprung tag al op verschillende blogs voorbij komen. Het is alweer bijna een jaar geleden sinds mijn laatste Tag Thursday post al bijna een jaar oud is besloot ik de tag over te nemen, toen ik hem eerder deze week zag bij Twinkelbella.

Naar welke lente trends kijk jij het meeste uit?
Kleur! Nu draag ik toch wel kleur en trek ik me niet zoveel aan van trends. Maar veel mensen dragen in de winter amper kleur. Ik vind het altijd zo leuk als het zonnetje gaat schijnen en je weer meer kleur op straat ziet.

Outfit of the day maxi blueWat is je favoriete kleding stuk voor de lente?

Maxi-jurken. Zo bedek je toch je benen voor als het wat kouder is. En als het zonnetje schijnt kan ze jurk een stukje omhoog, kunnen mijn benen vast bijkleuren. Of een high-low rok. Verder hoedjes, mooie jasjes en open sandalen met (slee)hakken.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Volgende week heb ik meivakantie. Deze week zal vooral in het teken van werken staan. Maar niet voordat ik met vriendlief twee dagen heb genoten op Texel. Maandag vijf mei ben ik ook nog vrij en dan ga ik waarschijnlijk met mijn beide zusjes naar de Efteling. Met Pinksteren ga ik een dag naar Pinkpop!

Wat is je favoriete lente lipkleur?

Ik draag niet heel vaak lipkleuren, maar als ik dit wel doe is dit in de lente zeker een vrolijk kleurtje. Koraalroze bijvoorbeeld.
Outfit of the dayWat is je favoriete nagellak lente kleur?
Op mijn tenen koraalroze of roodroze. Op mijn nagels net waar ik zin in heb. Dit kan heel nude zijn of juist en lekker knalkleurtje. Maar dat is in de winter ook zo. In de winter draag ik op mijn tenen echter vaak helder rood.

En je favoriete lentekleur in het algemeen?
Koraalroze. Of een zalmroze tint. De kleur van het jurkje op de foto hierboven vind ik bijvoorbeeld echt geweldig. (Azuur)blauw vind ik trouwens ook een fijne kleur.

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de Lente?

Very Berry Hibiscus.

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu het lente is?
Niet zozeer, ik draag in de winter net zo goed kleur. Ik grijp wel sneller naar een felgekleurd item, zoals de gele broek die ik met Pasen droeg. Die zou ik in de winter toch iets minder snel van de plank trekken.

Sunny dayWaar heb je het meeste zin in met de lente dit jaar?
De kleine dingen. Genieten van een onverwacht mooie dag, met vriendinnen of andere fijne mensen op een terrasje in de zon van een biertje genieten, strandwandelingen maken en ‘s avonds nog zonder jas naar buiten kunnen. Sowieso, dat het steeds langer licht is. Oh, en niet te vergeten: met blote benen naar buiten kunnen!

Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden, dus als je hem ook op je blog hebt laat vooral even een linkje achter of geef de antwoorden in de reactie.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • maroussia 28/04/14 op 14:54

  Dat zalmroze jurkje is echt te leuk!!!

 • Jouvence 25/04/14 op 20:36

  erg leuk om te lezen en leuke foto’s xx

 • Jamie 25/04/14 op 10:32

  Geweldige titel! Je outfits zijn super xx

 • Kimberley 24/04/14 op 18:49

  Koraalroze is dit jaar ook echt mijn favoriet, zo lekker fleurig. En ja, lekker op een terrasje zitten in de zon, ik kan niet wachten! Leuke antwoorden 🙂