Personal

Sport uitdaging update

19 juli 2012

Dus hoe gaat het met mijn sport uitdaging tot nu toe? Ik moet toegeven: niet zo goed. Ik haat het om toe te geven dat ik heb gefaald, maar er zijn geen andere woorden voor. Ja ik heb iedere week gerend. Maar slechts een keer per week en met hoge uitzondering twee keer per week. Dus niet drie keer. Natuurlijk kan ik het herfstweer de schuld geven. Maar vorige zomer vond ik het geen probleem te rennen in de regen. Oke: toen was het om en nabij de 20 graden met regen, nu is het vaak onder de 20 graden met regen en dat is niet erg motiverend. Maar ik ben ook gewoon lui geweest. Als ik thuis kom van een lange werkdag wil ik gewoon graag een lekkere maaltijd bereiden en relaxen. Maar ik heb wel veel oefeningen voor mijn spieren gedaan. En ik heb erg gezond gegeten de laatste weken. Nu at ik altijd al gezond maar de laatste weken heb ik ook bijna geen toegevoegde suikers meer gegeten. Vandaag had ik een zwak moment en heb ik voor het eerst snoep gekocht. Valt mee toch. Maar ja, dat was niet de uitdaging.

Working out

Dus hier is wat ik ga doen. Ik ga mezelf opleggen om twee keer per week te rennen in plaats van drie keer per week. Hopelijk werkt dit en zodra ik het hardlopen weer een beetje in mijn systeem krijg ga ik waarschijnlijk vanzelf meer rennen. Want ik merk een verbetering in mijn conditie als ik hardloop. Ik voel me fitter, ben niet buiten adem na een klein trappetje en ik voel me dunner. Dat klinkt stom, ik weet het, maar als ik sport voel ik me zoveel beter in mijn eigen lichaam zelfs als ik geen gram afval. En ik ren niet om af te vallen maar voor mijn algehele gezondheid en conditie en ik eet gezond omdat dat goed is voor mijn lichaam en omdat ik ervan geniet.

Hopelijk in de volgende update beter nieuws.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Evelien 19/07/12 op 12:07

    Erik en ik hadden heel sportief onze sportkleren meegenomen naar mallorca en we zijn bijna iedere dag gegaan.. Maandag bijna, dinsdag bijna, … 😉
    Ik ga maandag echt beginnen! Want op vakantie was ik helemaal dood na al die trappen op (we zaten bovenaan met ons appartement).

    • Shanti 19/07/12 op 23:15

      Haha BIJNA 😀