Personal

14 meest gelezen posts van 2014

4 januari 2015
Happy new year

Een nieuw jaar is een mooi moment om terug te kijken op het vorige jaar en voornemens voor het nieuwe jaar te maken. Dat deed ik twee dagen geleden natuurlijk al een beetje, maar vandaag kijk ik nogmaals terug op 2014. Of een soort van, met een overzicht van mijn 10 (vooruit, 14) meest gelezen blogposts van 2014. Zijn jullie benieuwd welke posts erin staan?

Inspiratie: DIY: Herfstdecoratie1. Inspiratie: DIY Herfstdecoratie
Op één staat een oude post, uit september 2012, waarin ik een aantal DIY herfstdecoratie-ideeën met jullie deelde. Grappig om het verschil in mijn schrijfstijl nu en bijna 2,5 jaar geleden te zien! Maar, er zitten zeker een aantal leuke ideeën tussen. De appels heb ik toentertijd ook echt geprobeerd, maar na een avondje kaarsen branden werden ze ontzettend bruin!

Ceasar salade amuses met tonijn2. Kerstdiner deel I: Ceasar salade amuses met tonijn
Mijn meest bekeken recept van het afgelopen jaar is een salade/amuserecept. Eind 2012 kookte ik met vriendinnen een viergangen lactosevrij kerstdiner en dit was een van de gangen. Nog steeds een heerlijk lactosevrij recept, wat ik vorig jaar tijdens mijn verjaardagsdiner weer gebruikte.

Drie manieren om je IKEA Expedit te gebruiken3. Drie manieren om je IKEA Expedit te gebruiken
De bekende kasten worden inmiddels niet meer onder deze naam bij IKEA verkocht, maar soort gelijke kasten wel onder de naam KALLAX. Ook dit is een oude post, uit begin 2013, maar via Google komen er toch nog veel bezoekers op deze inspiratiepost terecht.

Drie manieren om soep te serveren4. Drie manieren om soep te serveren
Op de vierde plaats een redelijk recente blogpost, drie verschillende manieren om soep te serveren! In oktober deelde ik drie manieren (of eigenlijk vier) met jullie om soep anders dan in een kom te serveren. Want zeg nou zelf: soep uit een pannetje of potje is toch veel leuker dan soep uit een kom?

David LaChapelle5. Inspiratie: David LaChapelle
Op de vijfde plaats ook weer een oude inspiratiepost uit 2012. In oktober 2012 deelde ik een aantal foto’s van David LaChapelle, een van de eerste fotografen waar ik als tiener door werd geïnspireerd. Niet meer helemaal mijn stijl, maar het blijven toffe foto’s!

Drie manieren om je badkamer te pimpen6. Drie manieren om je badkamer te pimpen
Een van de allereerste ‘drie manieren’ die ik met jullie deelde (om precies te zijn: de tweede) was drie manieren om je badkamer te pimpen. En dat is meer dan 2,5 jaar later nog steeds één van mijn best gelezen berichten. Sowieso veel drie manieren-posts in dit overzicht!

Home Haul: Xenos7. Home Haul: Xenos
In het voorjaar deelde ik met jullie een aantal aankopen die ik bij Xenos deed en blijkbaar viel dat in de smaak. De ontzettend leuke sapkan die ik er kocht bleek helaas als een gek te lekken, maar met de rest van de aankopen ben ik nog erg blij. En uhm.. die rietjes daar ben ik blijkbaar érg zuinig mee, ik heb er nog steeds!

Lactosevrije aardbeientaart8. Lactosevrije aardbeientaart
Het tweede recept in deze top 10 is mijn lactosevrije aarbeientaart. Een van de eerste taarten die ik lactosevrij maakte, maar de basis van dit recept gebruik ik zelf nog regelmatig! Met enige regelmaat krijg ik ook nog e-mails van mensen die de taart gemaakt hebben en erg blij zijn met het recept, zo leuk.

Catrice vs. Essense oil control papers9. Catrice vs. Essense oil control papers
De vergelijking tussen de blotting papers van budgetmerken Catrice en Essence staat als enige beauty-artikel in deze lijst. Niet zo vreemd, want ik schrijf niet zo gek veel over beauty. Een vergelijking tussen Lady Speedstick en Secret Deo komt er ook nog een keer aan trouwens.

10. Lactosevrije lasagne
Ondanks de totaal niet aantrekkelijke foto’s bij dit recept sluit mijn recept voor lactosevrije lasagne deze top 10 af. Ik ben dol op lasagne en gebruik dit recept dan ook nog steeds regelmatig.

Deze posts haalden de top 10 nét niet
11. Blote benen in oktober
12. Palletbed inspiratie
13. Roadtrip Florida #1 Miami (ik zal snel het laatste deel online zetten, maar zit met een foto-uploadprobleempje)
14. Bestron Keramische Waterkoker

Vraag: Wat is jullie favoriete post uit deze top 10 (of top 14) van 2014?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Mariëlle 11/01/15 op 14:47

  Leuk overzicht, volgens mij vinden mensen de ‘3 manieren’ serie leuk 😉

 • Roxanne 10/01/15 op 17:50

  Leuk overzicht! Fijn om even terug te blikken.

 • Sas 10/01/15 op 10:48

  Wat een leuk overzichtje, ik ken ze nog niet allemaal dus ga eens een kijkje hiertussen nemen 🙂

 • Sylvia 05/01/15 op 13:14

  Haha, leuke spontane foto in het bos 🙂 Ik kende er een aantal nog niet, fijn nieuw leesvoer!

 • Caro 04/01/15 op 22:52

  Die 3 manieren voor je ikea kast zijn echt heel leuk!

 • Teddy 04/01/15 op 22:24

  Wat leuk om te zien welke artikelen het meest gelezen zijn!