TV&Film

Favoriet: Modern Family

12 oktober 2012
Modern-Family_09

Toegegeven, ik ben een echte series junkie. Ik vind het heerlijk series te kijken en volg er best veel. Een andere favoriet van mij (naast New Girl en Grey’s Anatomy) is Modern Family. Ik ontdekte deze serie aan het einde van zijn tweede seizoen en na het kijken van de eerste paar afleveringen werd ik groot fan van de familie!

Modern Family is een sitcom/mockumentary over drie totaal verschillende gezinnen die een grote familie zijn. De vader van de familie is Jay. Hij is gescheiden van de moeder van zijn kinderen en hergetrouwd met Gloria, een vrouw uit Colombia met een zoon Manny. Claire is Jay’s dochter en getrouwd met Phil Dunphey. Samen hebben ze drie kinderen, Haley, Alex en Luke. Dan heb je nog zoon Mitchell die een relatie heeft met Cameron en met hem vader is van Lily, een meisje dat ze geadopteerd hebben uit Vietnam.

De serie gaat over het dagelijkse leven van deze drie gezinnen en bevat zo veel herkenbare verhalen. Ook bevat de serie veel humor en ik vind de manier van vertellen erg leuk. In iedere aflevering vind je vele kanten van het dagelijkse leven, zoals donkere momenten maar ook leuke of domme momenten. Ik vind het “stille gevecht” tussen Mitchell en Claire of Claire en Gloria, over wie de beste is ook geweldig. Of alle verkeerde uitspraken van Gloria (zie bovenstaande video). En wat er ook gebeurd en hoeveel ze ook vechten, aan het einde van de dag is de familie er altijd voor elkaar. De kinderen zijn allemaal erg verschillend maar ook dat maakt het zo leuk. Manny is erg volwassen en serieus voor zijn leeftijd, Haley is dat meisje waarvan je denkt dat ze nergens iets om geeft behalve haar imago (maar uiteindelijk is ze de liefste zus als het er op aan komt), Alex is de nerderige alleswetende zus en Luke is de dorky maar o zo schattige keline broer. Lily is wat verwend, maar ze heeft echt de beste reacties. Zoals in onderstaande video, als ze misschien een nieuwe baby broetje of zusje krijgt. Deze video laat ook goed zien hoe ze het verhaal vertellen in de serie.

Als je deze serie vanaf aflevering een kijkt groei je mee met de karakters en ga je steeds meer van ze houden. De serie heeft meerdere awards gewonnen waaronder Emmy’s en als je het mij vraagt is dat absoluut terecht.

Momenteel wordt seizoen 4 op woensdagavond in Amerika uitgezonden.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dhini 13/10/12 op 14:04

    Nee…ik kijk niet. Lijkt mij leuk filmje

  • Evey | Style Spy 13/10/12 op 11:20

    Jaaa, ik ben ook fan! Kijk ze nu even vanaf het begin, 1 voor 1. Leuke serie he! En leuke blog heb je! IK ga je volgen 🙂

  • Axelle 12/10/12 op 17:20

    ziete r erg leuk uit !