TV&Film

Favoriet: Grey’s Anatomy

5 juli 2012
Grey's Anatomy

Een van mijn favoriete series allertijden is Grey’s Aanatomy! Ik heb ieder seizoen minstens twee keer gezien en ik ben er nog steeds dol op! Gelukkig voor mij is een van mijn beste vriendinnen er ook dol op. Dus eens in de zo veel tijd hebben we samen een Grey’s Aanatomy marathon. Oftewel: twee meiden, the serie op DVD, veel snacks en veel te laat wakker blijven. We logeren bij elkaar en kijken heel de avond Grey’s Anatomy: tot we in slaap vallen met de tv nog aan!

Wat ik zo leuk vind aan deze serie is de combinatie van drama en medische zaken. Je leert de karakters goed kennen, je kunt je er mee identificeren en je wilt dat het goed met ze gaat. Grey’s Anatomy heeft diverse awards gewonnen dus dat zegt al genoeg denk ik. Er was een seizoen dat ik wat minder vond (Izzie die “geesten” zag etc.) maar daarna werd de serie weer beter en beter. En afgelopen seizoen was weer geweldig.

De serie draait om Meredith Grey en haar collega’s. In het eerste seizoen is Meredith een chirurgische stagaire, die er op de eerste dag achterkomt dat ze net met een van haar doktoren heeft geslapen. Merediths moeder is een beroemde chirurg dus er rust veel druk op haar schouders en Meredith heeft ze nodige problemen. Nu, acht seizoenen later, heeft Meredith met de meeste van haar problemen gedealed, is ze (een soort van) getrouwd en heeft ze het schattigste kindje ooit. En ze heeft net een vliegtuigcrash meegemaakt, maar daar ga ik niet te veel over zeggen voor de gene die de finale van seizoen acht nog niet hebben gezien.

Voor een tijd was het niet bekend of er een negende seizoen zou komen en zo ja welke castleden er in zoude zitten. Gelukkig hebben alle belangrijke castleden een nieuw contract getekend! Dus vanaf september kunnen we genieten van een negende seizoen Grey’s Anatomy!

Vraag: What do you think about Grey’s Anatomy? / Wat vind jij van Grey’s Anatomy?

Foto’s van de officiële site.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • marlyssa 07/07/12 op 20:39

    Wat een geweldige serie is het! Vorige zomer heb ik (pas) de serie ontdekt! Elke week keek ik zowat een heel seizoen. Kan niet wachten op seizoen 9:)