Lifestyle

Top 3: Catrice favorieten

23 juni 2014
Top 3: Catrice favorieten

Na jullie enthousiaste reacties op mijn Lush top 3 is het vandaag tijd voor een nieuwe top 3. Dit keer iets meer budget, namelijk met mijn favorieten producten van Catrice! Ik had deze video eigenlijk zaterdag al op willen nemen, maar wat heb ik me dit weekend beroerd gevoeld zeg! Zaterdag had ik eerst een fotoshoot , normaal krijg ik ontzettend veel energie van een shoot maar dit keer kon ik na de shoot alleen maar verlangen naar mijn bed. Buikpijn, misselijk en alles deed pijn. Algehele malaise. Zondag voelde ik me helaas nog niet veel beter en bracht ik het merendeel van de dag al slapend door. Gelukkig heeft het geholpen en voel ik me vandaag weer helemaal fit! Nog een beetje verkouden, maar dat overleef ik wel. Tijd dus om mijn top 3 met favorieten Catrice producten op te nemen. Er zijn een aantal producten die ik dagelijks gebruik, dus dat kun je echte favorieten noemen. Benieuwd welke drie producten van Catrice mijn favorieten zijn? Kijk dan vooral de video en lees verder!

catrice made to stay highlighter pen 010 eye like 020 eye want

Catrice Made To Stay Highlighter Pen – € 3,89 voor 1,64gr
010 – Eye Like! & 020 – Eye Want!
Mijn ultieme favoriet van Catrice! Ik gebruik kleur 010 iedere dag, op mijn oogleden. Door vitiligo zie je op mijn oogleden heel veel adertjes en dat vind ik niet mooi. Deze pennen blijven perfect zitten en kleur 010 ziet er bij mij heel natuurlijk uit. Ik breng wat aan op mijn oogleden, wrijf het uit tot aan mijn wenkbrauwen en alle adertjes zijn verdwenen. Daarnaast zorgt de pen voor een lichte glans op mijn oogleden (maar niet te opvallend) en daardoor zie ik er wakkerder uit. Ook is het een perfecte oogschaduwbasis, mijn oogschaduw blijft heel de dag goed zitten en ook na een stapavond zit mijn ooglook nog perfect. Kleur 020 gebruik is echt als highlighter, vaak onder mijn wenkbrauwen of naast mijn ogen.

Catrice BB Allround Foundation Multi-Benefit Make Up

Catrice BB Allround Foundation Multi-Benefit Make Up – € 5,99 voor 30ml
030 – Nuge Beige
Dit is een van de producten die ik iedere dag gebruik. Ik vind dit echt een superfijne BB/foundation. Hij verzorgt en de dekking is goed, zonder een pancake-effect te geven. En niet geheel onbelangrijk: er zit SPF 30 in. Momenteel gebruik ik kleur 030, in de wintermaanden gebruik ik kleur 020. In eerste instantie lijkt de kleur niet helemaal goed, maar als je hem uitsmeert en even in laat trekken matcht hij bij mij echt perfect. Ik gebruik dit product in combinatie met poeder van Lush (Emotional Brilliance Powder) en dan blijft het echt de hele dag perfect op zijn plaats zitten.

Catrice Ultimate Nail Lacquer - Prismatic Effects Topcoat, 20 - Meet Me At Coral Island & 25 - Robert's Red Ford

Catrice Ultimate Nail Lacquer – € 2,99 voor 10ml
Prismatic Effects Topcoat, 20 – Meet Me At Coral Island & 25 – Robert’s Red Ford
De Ultimate Nail Lacquer van Catrice vind ik ontzettend fijn. Ik denk dat ruim 75% van al mijn nagellakjes van Catrice is. Je ziet het al aan de foto, de potjes zijn compleet versleten maar dit zijn mijn drie favorieten kleuren. De Prismatic Effects Topcoat is helaas niet meer te koop, maar zoals je kan zien is het potje al half leeg en heb ik deze dus heel veel gebruikt. Ik gebruik hem vaak alleen, als een soort naturel lakje. Mijn nagels zien er net wat verzorgder uit en het valt niet zo op als hij gaat chippen. Ideaal dus. Ook als topcoat is hij prachtig. Meet Me At Coral Island is een mooie koraalkleur, die in de zomer absolute favoriet is. Robert’s Red Ford is een rood/roze kleur die momenteel de grote favoriet is voor mijn teennagels. Ze lakken prima en zeker voor deze prijsjes kun je ze eigenlijk niet laten liggen.

Vraag: Wat zijn jouw favorieten producten van Catrice?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Kim 24/06/14 op 21:02

  Catrice heeft echt fijne producten!

 • Teddy 24/06/14 op 19:50

  mooie foto’s en mooie producten!!

 • shirley - lovingyourlifenl 24/06/14 op 19:47

  Die highlighter pens lijken me echt heel erg fijn. xxxx

 • Josanne 24/06/14 op 14:05

  Mooie producten!

 • saskia 24/06/14 op 10:39

  Je filmpje heb ik nog niet bekeken want ik zit op een computer waar dit niet kan. Ik heb wel je artikel gelezen! De highliter pen vind ik ook heel fijn en gebruik ik ook heel graag 😀 Leuk artikel ook!

 • Sas 24/06/14 op 10:39

  Die Catrice Made To Stay Highlighter Pen heb ik er ook 2 van, ideaal 🙂 (Heb er nu toevallig eentje op)