Gadgets Shopping

Nieuw iPhone 5C hoesje

9 april 2014
iphone5hoesje-0648

Eind vorig jaar liep het contract af van mijn mobiele telefoon en toen ik mijn contract ging verlengen besloot ik na lang twijfelen voor de iPhone 5C wit te gaan. Ik wilde in eerste instantie een iPhone 5S in champagnekleur, maar deze was € 100 duurder en de extra opties had ik niet nodig. Omdat ik altijd een hoesje om mijn telefoon heb vond ik dit zonde van het geld en ging ik dus voor de 5C. In de winkel kocht ik er een doorzichtig siliconen hoesje bij, ze hadden niet zo veel keus maar ik wilde wel meteen een hoesje om mijn telefoon te beschermen. Dit hoesje werd echter al vrij snel vies. In plaats van doorzichtig werd het een beetje beige-bruinachtig, de kleur trok echt in het hoesje en ik kreeg het er ook niet meer uit. Tijd voor een nieuw hoesje. Ik besloot voor een hoesje te gaan met ruimte voor mijn pasjes, omdat ik zo’n soort hoesje bij mijn 4S in het weekend vaak gebruikte én ik zo doordeweeks niet mijn hele portemonnee mee naar school hoef te slepen. Het hoesje zocht ik uit op de website van Mobielbereikbaar.nl

Nieuw iPhone 5C hoesjeMobielBereikbaar.nl belooft dat bestellingen voor 22.30 uur de volgende dag in huis zijn en bij mij klopte dit inderdaad. Het hoesje zat goed verpakt in een stevig doosje, wat door de brievenbus paste. Mijn telefoon gaat er zonder veel moeite in en zit stevig vast, ik krijg hem er niet uit zonder een pasje langs de hoeken te halen. Mijn pasjes passen zonder problemen in de daarvoor bestemde vakjes (in het verleden heb ik wel eens hoesjes gehad waarbij de vakjes net te krap bleken voor mijn pasjes) en het hoesje sluit met een magneet. Wat handig is, is dat je de voorkant van het hoesje ook naar achteren kunt vouwen en daar ‘vast kunt klikken’. Zo heb je niet een half hoesje wat in de weg zit terwijl je aan het bellen bent.

iphone5hoesje-0647Een groot voordeel van dit hoesje vind ik de staan-stand van het hoesje. Ik kijk ’s avonds in bed graag nog een serie op Netflix en doe dit liever op mijn iPhone dan Macbook, vaak val ik namelijk halverwege een aflevering in slaap en dan wordt ik pas uren later weer wakker terwijl mijn Macbook op de andere helft van mijn bed nog aanstaat, dat vind ik niet zo’n prettig idee. Stel dat ik ga rollen en erop ga liggen of mijn scherm afbreekt. Nee, dan maar op mijn iPhone Netflix kijken. Echter is het niet handig je telefoon 40 minuten vast te moeten houden. Met dit hoesje heb ik dat probleem niet want ik kan mijn telefoon horizontaal neer zetten, ideaal.

fotometzonderlfitsFoto’s maken zonder flits gaat prima, je ziet het hoesje niet zitten. Als ik een foto met flits maak krijg ik een roze vignettering om mijn foto heen, maar ik moet zeggen dat ik nog geen enkel gekleurd hoesje heb gehad waarbij ik dit probleem niet had.

iphone5hoesje-0648Het hoesje dat ik heb uitgeprobeerd kost € 14,95 en is in diverse kleuren en patronen verkrijgbaar. Mobielbereikbaar.nl heeft een breed assortiment met diverse iPhone 5/5S accessoires. Daarnaast verkopen ze ook accessoires voor andere merken. Klik hier om naar de webwinkel van MobielBereikbaar.nl te gaan.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Sas 09/04/14 op 19:10

    Wat een leuk hoesje! Heel erg veel plezier ermee 🙂