Shopping Video

Collective Haul Mei 2014

2 juni 2014
youtube-shoplog-mei2014-thumb

In mijn vorige post vertelde ik het al, afgelopen vrijdag ging ik met twee vriendinnetjes shoppen in Maastricht. We hadden ons voorgenomen eens even flink los te gaan, maar dat viel uit eindelijk een beetje tegen. Omdat ik de afgelopen maand los van elkaar een aantal erg leuke dingen heb gekocht wil ik vandaag toch graag een shoplog met jullie delen. In plaats van een Maastricht shoplog is het een soort collective haul geworden met daarin alle mode-gerelateerde dingen die ik in de maand mei kocht. Halverwege mijn eerste poging stopte de opname ineens, maar ik ging gewoon vrolijk verder en dit is het resultaat!


Klik hier als je de video niet goed kan zien.

Trouwens, best confronterend als je zo al je aankopen van een maand op een rijtje zet. Nu heb ik deze maand voor mijn doen aardig wat gekocht, maar als je alles bij elkaar optelt is het toch meer dan je denkt!

Ik ga proberen vaker video’s te posten, als je altijd op de hoogte wilt zijn vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal, dat vind ik namelijk erg leuk!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Jennifer 06/06/14 op 20:54

  Leuke aankopen! Dat witte vest vind ik erg mooi.

 • Manon 03/06/14 op 18:09

  Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan!

 • Joyce 03/06/14 op 12:52

  Wat heb je leuke spulletjes gekocht!

 • Daniëlle 02/06/14 op 18:00

  Vorig jaar was ik ook in het mooie Maastricht, wat kan je daar mooi shoppen zeg! Je witte basic t-shirtje is vast erg mooi te combineren met een stoere statement ketting.

 • Rowan - Rebellious yet Romantic 02/06/14 op 07:09

  Dat witte vest vind ik erg mooi! 🙂 Gelukkig toch nog redelijk geslaagd ook al wilde het niet echt lukken zoals gehoopt. Liefs!