Lifestyle

Review: Black Blush Powerbank

3 september 2015

Deze post is tot stand gekomen middels een samenwerking


Inmiddels gebruik ik alweer bijna een jaar een “oude” telefoon. Een prima ding, alleen de batterij gaat écht geen hele dag mee. Hij loopt gewoon leeg, zeker als ik op reis ben. Dat was met mijn nieuwe iPhone al kantjeboord, deze redt het zeker niet. Als ik in de trein zit en een beetje de krant lees en op Facebook kijk, kan het zomaar zijn dat de batterij nog 30% aangeeft, aan het einde van mijn reis. En die 30% die is een paar uur later weg hoor, ook al raak ik mijn telefoon niet aan: hij loopt gewoon leeg. Dan ben ik nog niet eens op de terugweg naar huis. Super irritant en ik denk voor vele ontzettend herkenbaar. Ik had een externe oplader van HEMA, in de vorm van een lipstick, maar die schijnt te kunnen ontploffen én laadde na ongeveer 50% opladen viel de verbinding met de oplader steeds weg. Geen top ding dus, maar hij zag er leuk uit en werkte min of meer. Toen ik van Smartphonehoesjes.nl het aanbod kreeg om een product te testen, hoefde ik er ook niet lang over na te denken en viel mijn keuze op een Powerbank. En niet zomaar een powerbank, een ontzettend leuke en helemaal Shantiproof powerbank.

Black Blush Powerbank
Dit is hem namelijk! En zeg nou eerlijk: hoe ontzettend leuk is deze powerbank? Het is een powerbank in de vorm van een blush! Van buiten is het gewoon een mooi doosje, met aan de zijkant een usb-aansluiting. Als je op het gouden gedeelte drukt gaat de blush open en dan zie je dit..

Black Blush Powerbank
Hoe ontzettend leuk en handig! Er zit een super fijne spiegel in, naast een externe oplader heb je dus ook altijd een spiegel bij je. Het blushgedeelte is de aan-/uitknop voor de oplader. Als je deze indrukt gaan er lampjes branden, zie aangeven hoeveel energie de powerbank nog heeft. Waar normaal gesproken een kwast zou zitten, zit nu een klein zwart kabeltje. Dit kun je gebruiken om de powerbank op te laden. Als de deksel open is verschijnt er aan de zijkant nog een aansluiting, waar deze kabel in kan. Je telefoon opladen kan trouwens gewoon met de deksel dicht, je hoeft hem alleen even te openen om de oplader aan te zetten.

Black Blush Powerbank
De capaciteit van de powerbank is 4400 mAH en dat houdt in dat je je telefoon er ongeveer 2 keer mee op kunt laden. Dat klopt helemaal, ik kan mijn iPhone 4 er 2,5 keer mee opladen. En het opladen gaat ook nog relatief snel. Ik ben er echt ontzettend blij mee. Nooit meer een telefoon die uitvalt omdat halverwege mijn dag de batterij op is. Daarnaast ziet de oplader er ook ontzettend leuk uit: ik krijg er alleen maar leuke reacties op als mensen hem (of haar) zien. Door het spiegeltje is de oplader ook nog eens hartstikke multifunctioneel. Als ik een nadeel zou moeten noemen zou dat het relatief korte kabeltje zijn om de oplader op te laden. Mijn stopcontacten zitten aan de muur en tot de grond redt hij het dan niet.

Black Blush Powerbank
Ik mocht de powerbank bestellen bij Smartphonehoesjes.nl. Zij beloven dat je product dezelfde dag wordt verzonden en bij mij was dat ook het geval. Het product zat goed ingepakt en ik had het dus snel in huis. De powerbank die ik heb gekozen is de Black Blush Powerbank en deze kost € 44,95. Maar daarnaast heeft Smartphonehoesjes.nl nog veel meer leuke en handige producten voor je telefoon: hoesjes voor je iPhone of Samsung, maar ook voor andere merken zoals Acer Liquid E600 case. Maar ook voor andere producten, zoals een geheugenkaart of toetsenbord kun je bij deze webshop terecht.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Sylvia 03/09/15 op 17:28

    Hebbuh hebbuh ??

  • Desiree 03/09/15 op 12:45

    Ah wat een geniaal ding! Dit lijkt me nou super handig!!!!