Lifestyle

Nivea bodylotion voor onder de douche

1 november 2012
Nivea bodylotion voor onder de douche

Hoe geweldig zou het zijn als je na het afdrogen meteen in je kleren of pyjama kan glippen zonder je eerst nog helemaal in te smeren? En daarna weer te plakken waardoor je skinny jeans niet helemaal lekker over je benen heen glijdt en je je weer een stuk dikker voelt dan je bent? Dat dacht Nivea ook toen ze de bodylotion voor onder de douche ontwikkelden.

Het idee is simpel: nadat je je hebt gewassen met douchegel en eventueel hebt geschoren smeer je jezelf onder de douche in met de bodylotion. Even in laten trekken, afspoelen en klaar is kees! Na het douchen heb je een heerlijk zacht huidje en je hoeft je niet meer in te smeren. Nou dat moest ik natuurlijk proberen!

Nivea bodylotion voor onder de douche

Er zijn twee soorten, een voor de normale huid en een voor de droge huid. Nu zou ik de huid van mijn lichaam als normaal omschrijven. Mijn ellebogen zijn altijd erg droog en ook mijn bovenarmen hebben wat extra verzorging nodig vanwege de keratosis pilaris. Voor de rest is mijn huid niet erg droog en als ik me een keer niet in smeer na het douchen kan dat best. Behalve dan als ik mijn benen heb geschoren die hebben, zeker in de winter, daarna echt een insmeer beurt nodig anders krijg ik zo’n vieze droge “witte” waas op mijn onderbenen.

Na het scheren van mijn benen heb ik me ingesmeerd met de bodylotion. Het voelt een beetje raar, bodylotion op doen onder de douche. Snel afspoelen, onder de douche uit en afdrogen. Na het af drogen voelt mijn huid prima aan, alleen mijn ellebogen en bovenarmen voelen nog wat trekkerig en hebben wat extra verzorging nodig (Dream Cream!). De rest van de avond en ook de volgende dag voelt mij huid goed aan. Niet zo zacht als wanneer ik na het douchen mijn huid insmeer met bodylotion maar ook niet droog of trekkerig. Eigenlijk perfect. Mijn huid plakt ook niet na het afdrogen oid. dus mijn kleren schuif ik zo aan.

Het is wel een extra handeling die je moet verrichten dus ik vroeg me af of het nou ook echt tijdbesparend zou zijn? Ja, dat is het wel. Het gaat sneller dan je insmeren met bodylotion ook omdat je niet hoeft te wachten tot het is ingetrokken en als je het product ergens vergeet te smeren spoelt het er toch wel langs met afspoelen.

De Nivea bodylotion voor onder de douche is er in twee varianten, voor de normale en droge huid, en kost โ‚ฌ 5,99. Momenteel kun je hem echter halen voor de introductieprijs van โ‚ฌ 3,99.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Kelly 02/11/12 op 12:16

    Deze ken ik nog niet!

  • Dhini 01/11/12 op 22:53

    Lijkt me fijne product.

  • Nina 01/11/12 op 14:42

    Ik heb hem ook! Super =)