Lifestyle

Nieuwe favoriet: Eight Hour Cream

13 juli 2012
Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Ik had al veel positieve dingen over de Elizabeth Arden Eight Hour Cream gehoord en gelezen toen ik hem een paar weken geleden bij de Kruidvat tegenkwam. Ik wist niet zeker of de crème echt beter zou zij dan een blikje Vaseline of Labello-stick dus ik wilde er niet rond de 14 euro aan uitgeven. Maar bij de Kruidvat hadden (of hebben ze nog steeds?) ze de crème voor een goede prijs: 5 euro. Dus besloot ik hem te kopen en te proberen. En ik moet toegeven dat het product die 5 (of zelfs 14) euro helemaal waard is! Ik heb de crème sindsdien iedere dag gebruikt en het is zeker een nieuwe favoriet van mij.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Ik moest wel wennen aan de geur in het begin, hij ruikt nogal kruiderig en typisch. De crème ruikt niet vies ofzo, maar niet zoals de meeste crèmes.

Normaal worden mijn lippen snel droog. Met het wisselende weer nu moet ik echt meerdere malen per dag Vaseline of Labello gebruiken anders had ik droge lippen en soms zelfs vellen erop. Niet erg mooi dus. Maar sinds ik de Eight Hour Cream gebruik heb ik hier geen last meer van! Ik smeer de crème maximaal één keer per dag op mijn lippen. Of om de dag (afhankelijk van het weer). En ze worden niet meer droog!

Ik gebruik de crème ook op mijn ellebogen omdat die ook vrij snel droog worden. Probleem ook opgelost. Je kunt de crème voor veel dingen gebruiken: op wonden, je wenkbrauwen, droge huid etc.

De Eight Hour Cream bestaat al sinds 1930 en heeft zijn naam te danken aan de ervaringen van een klant. Zij smeerde de crème op een kniewond van haar zoon en na acht uur was zijn knie genezen. Deze tube bevat 30ml, hoelang je er mee doet weet ik niet maar na een paar weken gebruik is mijn tube nog steeds aardig vol. Het is een perfect formaat om in je tas mee te nemen en ik zou dit product zeker weer kopen als het op is.

Vraag: Do you use the Eight Hour cream? / Gebruik jij Eight Hour cream?

Foto door mij.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk