Lifestyle

Lush Sale Haul

28 december 2012
Lush Sale Haul

Gisteravond liep ik met mijn vader de Lush winkel in Haarlem binnen om Emotional Brilliance poeder te kopen. Twee maanden geleden kreeg ik hier in Antwerpen een sample van en sindsdien heb ik hem iedere dag gebruikt. Ik ben er dol op. De textuur, de zachte geur en de manier waarop mijn concealer/foundation de rest van de dag zit als ik de poeder op een drukkende manier aanbreng. Toen ik de winkel inliep vroeg een van de verkoopsters of ik al gehoord had van hun actie die gisteren is ingegaan. De hele kerstcollectie en de cadeautjes hebben 50% korting en ook alle producten die voor 1 oktober gemaakt zijn! Dus naast de poeder kocht ik ook nog wat andere dingen.

Lush Sale Haul
Naast de Emotional Brilliance poeder kocht ik nog drie andere producten. Ik wilde eigenlijk ook een back-up voor mijn Lemony Flutter, maar die gaan supersnel en er waren er geen meer die voor 1 oktober zijn gemaakt dus die koop ik wel als hij bijna op is.

Lush Sale Haul: Emotional Brilliance Powder
Het eerste wat ik kocht is de Emotional Brilliance poeder. Zoals ik al zei ben ik er dol op en fixeert hij mijn make-up goed. Het enigste wat ik echt verschrikkelijk vind is het potje. Wat een rot potje! Als je hem open maakt zit er poeder in de randen van de deksel (zie foto) en als je de deksel er weer op doet valt het er weer naast. En door de open bovenkant heb je altijd teveel poeder op je kwast. Gelukkig had ik hier al rekening mee gehouden. Ik had nog een oude poeder van Essence die ik niet fijn vind, maar waarvan het potje wel fijn is dus daar heb ik wat ingedaan.

Lush Haul: Dream Cream
Ik gebruik iedere dag Dream Cream op mijn armen, waar ik keratosis pilaris heb. Dus met 50% korting besloot ik meteen maar een back-up ervan te kopen. Hij blijft goed tot november en ik gebruik meestal 2-3 potten per jaar. In oktober kocht ik een pot, dus dat komt helemaal goed. De Dream Cream doet echt wonderen voor mijn KP en soms gebruik ik het ook op andere plekken, als mijn benen bijvoorbeeld erg droog zijn of als ik irritatie heb van het scheren.

Lush Haul: Dream Wash
Toen ik in oktober Dream Cream kocht werden mijn handen gewassen met Dreamwash, die bijna dezelfde geur heeft als de Dream Cream. Wat voelde dat heerlijk en wat waren mijn handen zacht de rest van de dag. Omdat ik die dag al flink wat uitgegeven had besloot ik hem niet te kopen. Maar voor 50% korting kon ik hem niet laten staan.

Lush Haul Bruisballen
Tot slot kocht ik ook nog twee bruisballen van de kerstcollectie. Ze ruiken ZO lekker. Naar kaneel, maar niet te zwaar. Gewoon..wow! Ik kan niet wachten om ze te proberen.

De Lush sale in de Nederlandse winkels duurt tot eind januari, ik weet niet zeker of dit ook in andere landen is. De producten van de kerstcollectie en de cadeautjes zijn met 50% korting. Net als alle producten die voor 1 oktober zijn gemaakt. In de webshop zijn geselecteerde items ook met 50% korting.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Dhini 04/01/13 op 19:59

  love sale! Wat leuk aankopen

 • Arlette 30/12/12 op 12:22

  Ohh uitverkoop bij de lush, dat is nooit goed voor mijn portemonnee, maar klinkt als heerlijke producten die je hebt gekocht!

 • Dorien 29/12/12 op 21:09

  Oh mooie spulletjes heb je gekocht! Ik heb ook nog een aantal Lush producten op mijn verlanglijstje, denk dat het nu wel tijd is om die te gaan aanschaffen!

 • Les is more 28/12/12 op 19:10

  Jaaaa! Gewoon kats sale. Ik liep er ook langs en dacht ‘even naar binnen’. En toen huh, sale? Oke! Mr. Bumble voor de helft en tonic. Love it!
  Leuke blog heb je!
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 • Bo 28/12/12 op 17:17

  Ohw wat een heerlijke producten! Lush is zo ver vanwaar ik woon, anders was ik ook even gaan kijken.