Lifestyle

Lush Haul

1 november 2015

Sinds mijn verhuizing heb ik eindelijk een bad. En vanwege dat bad moest ik me al maanden inhouden om niet de halve Lushwinkel leeg te kopen. Ik ben namelijk groot fan van Lush en gebruik meerdere producten van Lush in mijn dagelijkse routine. Maar vanwege het ontbreken van een bad in mijn leven (luxeprobleem) mocht ik van mezelf nooit die lekkere ruikende, leuke badproducten kopen. Zodra ik wist dat ik in mijn nieuwe huis een bad zou hebben, was ik het liefste meteen naar de dichtsbijzijnde Lushwinkel gerend. Maar omdat ik niet zeker wist of ik dat bad ook echt zou gaan gebruiken, vertelde ik mezelf dat ik beter even kon wachten. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels wonen we 2 maanden in ons huis en blijk ik dat bad ook echt wekelijks te gebruiken. Tijd dus voor een bezoekje aan Lush! In de video van vandaag laat ik je zien welke producten ik kocht.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Inmiddels heb ik het eerste product al gebruikt, gisteravond genoot ik van een heerlijk bad met de Sparkly Pumpkin Bubble Bar. En wat een heerlijk product is dat! Ik gebruikte de helft, maar mijn bad kleurde onder de laag schuim oranje. De gouden glitters zorgde voor een leuke glinstering in het water en de badkamer rook zoet, maar toch fris. Na het badderen was mijn huid lekker zacht. Een heerlijk product dus!

Vraag: Wat zijn jouw favoriete badproducten?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • sistersandsisters 05/11/15 op 20:29

  lush producten lijken mij echt heerlijk, nooit eerder eigenlijk gebruikt .. keer proberen

 • Marushi 03/11/15 op 22:48

  Wat een super leuke producten heb je gekocht! Ik heb er al veel van gehoord maar nog nooit iets van gekocht. Ik heb ook helaas geen bad 🙁

 • Monique | WritingMonique 02/11/15 op 08:17

  Oh, de Lush producten zien er altijd zo gaaf uit maar ik heb geen bad 🙁 Alleen het tasje vind ik al geweldig, haha!

 • Kim 01/11/15 op 22:14

  Oh die Lush producten lijken me zo heerlijk! Ik heb er nog nooit wat van uitgeprobeerd.

 • Inge 01/11/15 op 12:16

  Ik ken je probleem! Ik heb ook geen bad en het heeft daarom ook geen zin (vind ik) om die badproducten te kopen. Je hebt leuke dingen gekocht, dat melkflesje is echt te schattig!