Gadgets

Favorieten iPhone apps: games

22 juni 2012
gamesnew

Ik heb bijna drie jaar een iPhone. Ik had eerst een iPhone3 voor ongeveer twee jaar en daarna had ik de iPhone4S. Door de jaren heen heb ik veel verschillende apps gedowload en geprobeerd. Wat zijn mijn favorieten apps? Deze keer richten we ons op games! Ik speel spelletjes meestal als ik moet wachten (op de bus, trein etc.) of als ik met het OV reis.

Ik heb nog nooit betaald voor een app (met uitzondering van de Trein app, omdat de gratis NS app slecht is). In deze serie zul je dus bijna nooit een betaalde app zien. Sommige apps zijn betaald nu, maar ik heb ze via Appevent of FreeAppADay. Als je die apps nog niet hebt raad ik je aan om ze te downloaden want op deze manier kun je een aantal leuke apps gratis krijgen. Appevent is alleen maar voor Nederlands apps. Goed, dan nu verder met mijn favorieten iPhone games.

Favorite iPhone apps - Bag It!Bag It!
Stop de boodschappen in je tas zonder ze te breken. Ieder level wordt het steeds moeilijker en het is een leuk spel. De tijd vliegt als ik dit speel.

Favorite iPhone apps - Coin Dozer Pro!

Coin Dozer Pro
Verzamel de munten, speciale munten en prijzen. Als je de prijzen in zes verschillende kleuren hebt verzameld krijg je extra’s (muren die langer blijven, meer muntjes bij een coin shower etc.). Weer zo’n spel dat de tijd laat vliegen. Dit is de pro versie maar er is ook een gratis versie. Precies hetzelfde spel maar dan met ads.

Favorite iPhone apps - Gemibears

Gemibears
Een nieuwe obsessie van mij. Je moet twee helften met dezelfde helften matchen om punten te krijgen. Er zijn speciale gouden beertjes en slapende beertjes. En de beertjes zijn zo cutie.
Favorite iPhone apps - Labyrinth 3D
Labyrinth 3D
Speelde jij als kind ook met die blokken met doolhoven met gaatjes erin? Ik zeker wel! Dit is de digitale versie. Je moet je iPhone bewegen zoals je vroeger met de blokken deed en het houdt je uren lang zoet.

Favorite iPhone apps - Rummikub

Rummikub
Een ander favoriet spel uit mijn jeugd. Ik heb dit spelletje een paar maanden geleden ontdekt en sindsdien heb ik het zeer fanatiek gespeeld. Dit is mijn favoriete iPhone game aller tijden! Ik kan het uren achter een spelen. En het beste: als je batterij bijna dood is kun je het nog steeds uren spelen!

Vraag: What is your favorite iPhone game? / Wat is jou favoriete iPhone game?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dhini 22/06/12 op 22:37

    die Rummikub hebben wij in echt ha…ha.. maar nog geen tijd om te spelen.

  • Kelly 22/06/12 op 11:46

    Wat een leuke apps. Die Coin Dozer heb ik ook, leuk is die hé. Labyrinth 3D ga ik ook eens downloaden die heb ik nog niet.

  • Danielle 22/06/12 op 10:25

    Ik zie het al, ik moet nodig weer wat spelletjes gaan downloaden, ga ik straks even in mijn pauze doen! Vooral Gemibears wil ik spelen!