Lifestyle

Feelgood Market Eindhoven

7 maart 2013
Feelgood Market Eindhoven

Iedere derde zondag van de maand vind in of voor (afhankelijk van het weer) het Klokgebouw in Eindhoven de Feelgood Market plaats. De Feelgood Market Eindhoven is een ontzettend gezellige en vrij grote markt met fashion, art, sieraden, vintage, lifestyle, muziek, biologisch eten en streekproducten. Afgelopen maand bezocht ik deze gratis toegankelijke markt. Ik wist van te voren niet helemaal wat ik er van moest verwachten, maar wat was het leuk!

De markt is groots opgezet en was binnen, omdat het in februari nog vrij koud is. Er zijn ontzettend veel verschillende kraampjes: met kleding, sieraden, accessoires, kinderdingen, kunst, je kunt het zo gek niet bedenken of het was er. Wat ik ook erg leuk vond waren alle kraampjes met etenswaar. Verse jam, verse taarten, streekproducten, pasta’s en nog veel meer. En bijna allemaal biologisch. In de hal waar de kraampjes met etenswaar stonden kon de bezoeker ook wat te eten of te drinken halen; koffie, thee, sapjes, biologisch(!) bier, poffertjes, popcorn etc. Daarnaast zijn er gedurende de dag muziekoptredens en workshops waar je aan deel kunt nemen. Leuk was ook het ontzettend gevarieerde publiek. Er kwamen heel veel verschillende types op af en het is ontzettend leuk om al die mensen zo samen te zien.

Ik ben zelf met dit soort dingen altijd een beetje terug houdend met foto’s maken, waarom precies weet ik niet. Als ik ingehuurd wordt voor een reportage heb ik er totaal geen probleem mee maar zo voelt het op de een of andere manier toch een beetje of ik inbreek. Achteraf jammer, want ik heb bijvoorbeeld een tijdje met een man staan praten die armbandjes verkocht gemaakt in derde wereldlanden. Op zich niet heel bijzonder, want dat doen wel meer mensen. Maar deze armbandjes waren gemaakt van de lipjes van frisdrank! Zo ontzettend leuk en zo stom dat ik dan niet even vraag of ik wat foto’s mag maken. De armbandjes zitten nu, ruim 3 weken later, namelijk nog steeds in mijn hoofd dus misschien moet ik volgende week zondag toch nog maar eens terug om te kijken of ik ze nog kan vinden. Maar ik heb wel een aantal leuke foto’s gemaakt die een goed beeld van de markt geven en die ik graag met jullie deel.

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

Feelgood Market Eindhoven

De eerst volgende Feelgood Market is op zondag 17 maart van 12.00 tot 18.00 uur bij het Klokgebouw in Eindhoven. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie ook even op de website.

Foto’s zijn door mij gemaakt.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • PSbyDila.com 11/03/13 op 11:46

  Hier ben ik ook benieuwd naar! Ga zelf vaak naar de Sunday Market of Swan Market, ook vergelijkbaar.

 • Evelien 10/03/13 op 17:24

  Daar gaan we een keer samen heen! 🙂

  • Shanti 10/03/13 op 19:07

   Gaan we doen! 17 maart wordt beetje lastig omdat ik 18 maart examen marketing heb maar komt goed 🙂

 • Dhini 08/03/13 op 21:03

  Superleuk en mooie foto`s

 • Nina 07/03/13 op 21:52

  Ziet er leuk uit! Mooie foto’s =)