DIY TV&Film

The Carrie Diaries

24 januari 2013
The Carrie Diaries

Before there was sex, before there was the city, there was just me: Carrie, Carrie Bradshaw.

The Carrie Diaries

In augustus schreef ik al een “Can’t Wait” post over The Carrie Diaries. Nu is het vijf maanden later en ondanks dat ik het jammer vond dat Gossip Girl eindigde (hoe leuk was die epiloog aan het einde? Dat kindje! Aahhhw!) kon ik niet wachten tot The Carrie Diaries begon. Ik heb alleen het eerste boek van de serie gelezen, dus ik kende de karakters en de verhaallijn al een beetje. Maar als een boek een film of serie wordt wil dat vaak niks zeggen.

Dus wat vond ik tot nu toe van de serie? Ik vond de eerste aflevering geweldig. De verhaallijn is wel iets anders dan die van het boek, maar ik vond het goed gedaan. Ik heb echt genoten van de aflevering en vond het jammer dat hij afgelopen was. Ik kon dan ook niet wachten op de aflevering van deze week. En daar ging het een beetje mis. Ik had waarschijnlijk té hoge verwachtingen want in eerste instantie viel aflevering twee een beetje tegen. Ik weet niet precies waarom, ik denk dat die hoge verwachtingen er iets mee te maken hebben. En zonder te veel te veraden vond ik ze met bepaalde verhaallijnen ook wat snel gaan (Maggie en Walt, nu al?). Maar hoe leuk was het moment dat Carrie haar vader vertelt dat ze snapt dat hij geen enkele jongen goed genoeg voor haar vind en hij haar uit haar droom helpt. Au. Of de momenten tussen Carrie en Sebastian? Ik ben benieuwd wat er volgende week gaat gebeuren, met Donna die ook achter hem aan zit.

The Carrie Diaries

De scenes in de stad vond ik echt geweldig. Carrie die zich redt met het advies van Larissa (fake it ’till you make it). Of Carrie die op de set van een fashionshoot staat met een zebra in haar handen? Ook de fashion in de serie doet mijn hartje sneller kloppen, heerlijk om naar te kijken en wat inspiratie op te doen want veel elementen gaan we komende zomer wel terug zien (ik zeg bijvoorbeeld felle kleuren, pastel, scrunchies en blote buiken). Met name de stijl van Larissa vind ik echt geweldig tot nu toe, ik wil er meer van zien. En The Carrie Bag is ook geweldig. Waarschijnlijk staat YouTube al vol met DIY’s maar mijn favoriete DIY tot nu toe is vanForever21.

Voor mij is The Carrie Diaries een serie om even heerlijk bij te relaxen. Op de bank, met een kopje thee en de genietmodus aan.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dorien 24/01/13 op 23:29

    Ik vond de tweede aflevering ook een stuk minder leuk dan de eerste! Maar misschien zijn de volgende afleveringen weer wél leuker 😉 …

  • Nina 24/01/13 op 22:46

    Ik moet nog steeds kijken…

  • Nieke 24/01/13 op 22:02

    I really like the show so far! 😀 And the DIY looks great, I’d love to try.