Lifestyle

De feestdagen komen eraan: shoplog

8 november 2015

Het is november en dat betekent dat het bijna december is. December is echt een van mijn favoriete maanden van het jaar, vanwege alle gezelligheid. Samen zijn met mensen die je graag om je heen hebt en knusse decoraties.. ik ben er dol op! Een excuus om decoraties voor deze gezellige weken te shoppen heb ik eigenlijk niet echt nodig, maar gezien het feit dat ik nu veel groter woon dan voorheen heb ik wel het perfecte excuus. De afgelopen weken kocht ik her en der al wat kerstspulletjes en die laat ik jullie vandaag graag zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien. Ik zou het ook super tof vinden als je je , geheel gratis, op mijn kanaal abonneert.

Welk gerecht mag er echt niet ontbreken tijdens het kerstdiner?

Met het oog op de feestdagen wil ik graag een aantal video’s maken met daarin lactosevrije gerechten voor een kerstdiner. Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig, welke gerechten mogen er volgens jou écht niet ontbreken bij een kerstdiner? Dit mag alles zijn: voorgerecht, amuse, soep, hoofdgerecht, bijgerecht of desert.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Linda 16/11/15 op 09:53

  Ah leuk! Lijkt mij ook heel leuk om allemaal kerstspulletjes te kunnen shoppen op het moment dat ik veel ruimte heb voor mezelf!

 • Marjolein 11/11/15 op 23:39

  Leuk!

 • Jolet 09/11/15 op 21:53

  Dat houten hertje is cute!

 • Amber 09/11/15 op 19:32

  Leuke dingen heb je gekocht! Kan niet wachten tot kerst en vooral niet op de gevulde kip die oma dan altijd maakt <3