Interior

Inspiratie: Slaapkamer

4 maart 2015
Steigerhouten bed

Momenteel vind ik het heerlijk om ‘s avonds, als ik alleen of met vriendlief op de bank zit, op internet op zoek te gaan naar inspiratie. Wat vinden we mooi, wat willen we in ons toekomstige huis, welke kleuren, wat voor vloer vinden we mooi en wat vinden we vooral niet mooi? Over de slaapkamer waren we het al snel eens; het moet een rustige ruimte worden. Lichte kleuren, niet teveel meubels. Een beetje minimalistische invloeden. Een bed, nachtkastjes, kast en eventueel een stoel maar veel meer hoeft er niet in. Een ruimte waarin we tot rust kunnen komen en slapen, meer functies hoeft de kamer niet te hebben voor ons. Ik woon nu redelijk klein en kan niet wachten om straks een ruime, grote slaapkamer te hebben waar niets anders staat dan dat wat ik nodig heb om te slapen.

Een ding waar we de afgelopen weken wel een beetje fan van zijn geworden is de combinatie van wit en grijs in een slaapkamer. Vriendlief wil geen compleet witte slaapkamer, dat vindt hij te clean. Door wit te combineren met grijs behoud je toch het lichte en ruime gevoel en zowel wit als grijs combineren prima met andere eventuele accentkleuren. Houten accenten vind ik ook erg mooi. Tijd dus om wat inspiratie te verzamelen, kijken jullie mee?Vraag: Wat vinden jullie mooi in de slaapkamer?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Sax and the Pretty 05/03/15 op 17:15

  Mooi dat wit met houten accenten! Love it! x

 • Claudia 05/03/15 op 16:40

  Ik ben vooral gek op de 2e en laatste slaapkamer. Ik houd wel van wit en hout.

 • Marleen 05/03/15 op 12:34

  Ik hou zelf van een drukke slaapkamer vol met spullen! Ik woon nu nog thuis en alles heeft kleur, maar als ik later op mezelf woon wil ik de slaapkamer rustig houden en een andere ruimte in het huis vullen met vanalles en nogwat, haha.

 • Dina 04/03/15 op 23:10

  Heerlijke inspiratie! Ik ben gek op ruimtes waar veel natuurlijk licht binnenkomt.

 • Caro 04/03/15 op 16:59

  Mooie afbeeldingen, die lamp van de eerste afbeelding vind ik zelf echt helemaal geweldig!

  • Shanti 04/03/15 op 17:13

   Ja die zijn erg tof he ! <3

 • Lisa 04/03/15 op 16:59

  Wat een mooie kamers!

 • Laura 04/03/15 op 13:02

  Mooie inspiratie! Ik hou wel van lichte kamers. Die hanglampen vind ik ook erg leuk!