Interieur

Drie manieren om je badkamer te pimpen

19 juni 2012
Three ways to pimp your bathroom

Meestal (zeker wanneer je huurt) is de badkamer niet de meest mooie kamer van je huis. In de meeste huur appartementen (en huizen) heb je lelijke basic tegeltjes op de muur dus je kunt de kleur (of tegeltjes) niet echt veranderen. Maar dat wil niet zeggen dat je je badkamer er niet mooi en gezellig uit kan laten zien. Hier zijn drie manieren om je badkamer te pimpen.

Three ways to pimp your bathroom

In veel winkels kun je muurstickers krijgen. Maar er zijn ook stickers speciaal voor tegeltjes (bij de Xenos bijvoorbeeld). Ze hebben standaard maten, net als de meeste tegels. Ze zijn erg makkelijk aan te brengen en geven je badkamer een instant upgrade.

Three ways to pimp your bathroom

Als je een grote badkamer hebt kun je er echte planten inzetten maar voor de meeste planten is het er te vochtig. Ik heb deze drie strengels nepplanten gekocht bij Action (ze hebben me samen rond de 9 euro gekost) en twee ervan heb ik langs de leidingen bij mijn plafond geweven. De derde heb ik bij mijn wc om de leiding gemaakt en doordat je deze leiding bijna niet ziet lijkt het alsof hij staat. De stengels flexibel zijn kun je ze overal omheen maken! Ik vind dat mijn badkamer door de nepbloemen er wat chiquer en gezelliger uitziet.

Threey ways to pimp your bathroom

En als laatste, kaarsen! Als je een klein muurtje hebt of een andere plek waar je ze neer kan zetten koop er dan een aantal in de kleuren van je handdoeken. Zet ze aan als je gaat douchen of badderen en het is meteen gezellig.

Foto’s: de eerste twee door mij, de laatste via Ourthoughtscompressed.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Kelly 20/06/12 op 13:38

  Ziet er leuk uit zo. Hier nog niet meegemaakt we hebben een nieuwbouw huis gekocht hihi toen moest heel de badkamer worden gedaan.

 • Ilse 19/06/12 op 23:30

  Wat een simpele tips, maar ze maken je badkamer meteen een stuk leuker! Ik woon nog thuis maar zodra ik uit huis ben plak ik zeker wat stickers op de muur haha.

 • Elma 19/06/12 op 20:40

  Die kaarsjes vind ik een super goed idee! Wat ook lekker is voor je badkamer: geurstokjes van Rituals!

 • Nieke 19/06/12 op 20:32

  Wat is dit ontzettend leuk zeg! 🙂 Ik woon nog thuis maar hou dit zeker even in gedachten.

 • Dhini 19/06/12 op 20:23

  wat leuk ideen. Ik heb die sticker tegeltjes bij Xenos gezien maar onze badkamer is klein en de tegels zijn donker creamachtig

 • Evelien 19/06/12 op 19:29

  En een leuke badmat en douchegordijn kan je badkamer ook opfleuren 😛

  • Shanti 19/06/12 op 20:04

   Absoluut 😀

 • Danielle 19/06/12 op 12:46

  Fijne ideeën, onze badkamer is witter dan wit en dit maakt het dan toch een stuk gezelliger!

  • Shanti 19/06/12 op 20:05

   Ja en wat ook al een eind helpt is als je details in je badkamer matchen. Mijn handdoeken, stickers, bloemen, make-up kwasten ding en zeeppompje zijn allemaal paars 😉