Interieur

Project Keuken – 2

2 maart 2014
Project Keuken

Inspiratie zoeken is altijd leuk. Maar het is niet alleen leuk, het werkt ook nog eens hartstikke goed! In februari ging ik opzoek naar wat inspiratie voor project keuken, als motivatie omdat ik sinds november nog niks aan dit project gedaan had. En dat werkte! Nog datzelfde weekend pakte ik een roller, de witte lak die nog in de berging stond, schroefde ik de handvaten los en ging ik aan de slag. Ik verfde mijn keukenkastjes wit. En eigenlijk was het zo gedaan! Het langste duurde het wachten tot de lak goed droog was. Terwijl de verf droogde maakte ik ook de handvaten goed schoon. Het meest lelijke handvat plaatste ik op het kastje boven de afzuigkap, deze is namelijk het meest uit het zicht. De mooiste handvaten plaatste ik het meeste in het zicht. Vandaag deel ik met jullie het resultaat!

Project Keuken

Project Keuken Op het eerste gezicht misschien een kleine verandering, daarom hieronder een before en after foto. De keuken oogt, met name in het echt, meteen een stuk frisser en de beschadigingen op de handvaten vallen op de een of andere manier minder op. Ik schilderde trouwens alleen de buitenkant van de deurtjes. De binnenkant van de deurtjes is nog een gelige kleur, maar dat zie je toch bijna nooit.
Project Keuken - voor & naIk ben heel blij met het resultaat. Het is zoveel frisser en rustiger in mijn keuken! Ik was eerst een beetje bang dat de tegeltjes er nog geler door zouden lijken, maar dat valt reuze mee! Het volgende projectje? De zijmuur, waar de koelkast e.d. staan wit schilderen. Maar dat is een iets groter project, omdat ik er ook een hoop voor moet verplaatsen, dus dat zal nog wel even duren. Maar het begin is er.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Jennifer 20/03/14 op 20:54

    Ziet er zoveel beter uit! Ik zou dat ook wel willen met mijn gele/bruine keukenkastjes, alleen ik mag ze niet schilderen van de woningbouw 🙁