Interieur

Huis Haul

8 mei 2013

Net als je nooit uitgekocht raakt met kleren raak ik ook nooit uitgekocht voor mijn huisje. Je ziet weer ergens iets leuks en weet er een mooi plekje voor, dingen slijten en moeten vervangen worden of je wilt gewoon een keer iets anders. Duizend redenen kan ik wel bedenken waarom ik dat ene ding moet hebben. En daarnaast ben ik gewoon een ontzettende sucker voor leuke en schattige dingetjes. De afgelopen twee weken kocht ik weer aan aantal nieuwe dingen die ik graag met jullie deel.

newin5

Allereerst bestelde ik bij H&M deze leuke theedoeken! Theedoeken heb je nooit genoeg en daarnaast zijn sommige oude theedoeken inmiddels aan vervanging toe. Ik heb geen vaatwasser en was (bijna) dagelijks af. Iedere keer pak ik een schone theedoek, want dat vind ik wel zo fris.  Maar na ruim 2,5 jaar zijn sommige theedoeken inmiddels wel aan vervanging toe. Ik kijk dan altijd als eerste bij H&M Home omdat ze daar ontzettend leuke theedoeken hebben voor redelijke prijzen (meestal tussen de € 2,95 en € 4,95). En zo bestelde ik deze vijf theedoeken. De meest linkse is een set en ik bestelde er nog een zesde bij, maar in plaats daarvan kreeg ik een fluffy roze kussen binnen? Na een blik in mijn theedoeken la geworpen te hebben besloot ik om de theedoek die niet bezorgd werd niet nogmaals te bestellen, ik kan immers weer even vooruit. Alhoewel die andere theedoek ook nog steeds erg leuk is..

newin-1 newin-2

Vorige week maandag ging ik met Ninthe naar de Primark en besloot ik ook even snel de Wibra binnen te lopen. Ze hebben daar regelmatig ontzettend leuke woonaccessoires voor weinig geld. Zo ook deze leuke theelichthouders die (geloof ik) € 0,95 per stuk kosten! Ik had in de kast  kaarsjes in glazen potjes staan, maar zeg nou zelf deze zijn toch veel leuker?

newin-4

Bij de Primark kocht ik dit ontzettend leuke en schattige bordje voor op de koelkast. Ik wordt er nog steeds helemaal vrolijk van als ik hem zie, zó leuk! Er zit een magneet achter en de briefjes kun je afscheuren. Handig om dingen op te schrijven die op zijn en ontzettend schattig! Ook nog eens helemaal in de kleur van mijn keuken. Oh, let niet op mijn handschrift: normaal schrijf ik een stuk netter maar het is toch wel lastig om  netjes te schrijven op zo’n klein dik oppervlakte. Ik betaalde hier 2 of 3 euro voor.

newin-3

Afgelopen zaterdag liep ik met mama even de Wibra in om schoonmaakmiddelen te kopen (die gele flessen Dasty! Echt geweldig spul) en zag ik dat ze in Eindhoven bijpassende vaasjes hebben bij de theelichthouders . Sinds ik mijn gele accessoires vervangen heb voor rode is een van de vakjes in mijn vakjes kast vrij leeg. Dit vaasje past er perfect. De prijs weet ik niet meer precies, maar ik geloof rond de 2 euro.

newin-5

En omdat ik toch foto’s aan het maken was:  ik kocht voor het eerst anjers en wat een prachtige bloemen zijn dat!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Sas 09/05/13 op 16:18

  Oh wat een leuke post!

 • danielle 08/05/13 op 20:26

  Wat een leuke post en leuke theedoeken ! wat grappig van de H&M heb je het kussentje gehouden?

  • Shanti 09/05/13 op 10:03

   Nee, het was alleen een hoesje en niet echt mijn stijl 😛 Is al de 2de keer in 3 bestellingen dat ik een verkeerd iets krijg 🙁