Interieur

Paassfeer in huis

19 maart 2013
Easter Decorations

Deze post is tot stand gekomen middels een samenwerking

Afgelopen week liep ik de supermarkt in en daar zag ik allerlei paashazen. Die mij eraan herinnerde dat het al bijna Pasen is en tijd om de paasdecoraties uit de kelder te halen en in huis te zetten. Iets wat ik altijd ontzettend leuk vind om te doen. Ik krijg er een echt lentegevoel van (ondanks de kans op sneeuw voor morgen, de eerste echte lentedag!) en moet iedere keer weer glimlachen als ik binnenloop. Het voelt als een nieuwe frisse kamer en ik krijg er bijna zin van om eens even een flinke lenteschoonmaak te houden (bijna, niet helemaal). Vandaag deel ik graag wat foto’s van al die gezellige paasdecoraties met jullie, net als wat er nog op mijn wishlist staat.

Easter Decorations Easter Decorations Easter Decorations Easter Decorations Easter Decorations Easter Decorations Easter Decorations

De meeste van deze decoraties – de schattige schaapjes, kleine kuikentjes die ik overal en nergens neer zette, het boompje en het konijntje – heb ik al sinds de eerste Pasen in mijn eigen huisje. En dit is al de derde Pasen in mijn huisje, dus tijd om wat nieuwe dingen aan mijn collectie toe te voegen. Ik kocht de kaarsen al die je hier boven ziet en maakte daar een simpele decoratie van door ze op een schaal met houtsnippers te zetten, samen met wat kuikentjes en een glas met twee bloemen. Zoals zo vaak startte ook nu mijn zoektocht naar iets nieuws op internet. Met het bekijken van de foldertjes van Xenos, Kruidvat, Hema en Action. En met behulp van mijn goede vriend Google. Waarschijnlijk vier ik dit jaar een of meerdere paasdagen met mijn zusje en een vierjarig jongetje dus besloot ik ook te kijken naar dingen die leuk voor hun zijn en decoratief voor mij.

Allereerst viel mijn oog op een prachtige tak van Action: iets wat ik ook na Pasen nog kan gebruiken. Decoraties eruit en dan blijft er een prachtige tak met bloemen over. Ze hebben bij Action ook ontzettend leuke DIY spulletjes zoals deze DIY paashanger. Mijn kleine zusje vind het heerlijk om samen iets te maken (toegegeven: ik vind het minstens net zo leuk of misschien wel leuker). En omdat ik het ook erg leuk vind om creatief te zijn en te schilderen zijn deze DIY eierdopjes perfect voor paasochtend: ze samen schilderen, laten drogen en met de brunch onze eitjes erin serveren. Een brunch met deze super cute paas hinkel speeltjes op de tafek. Ik had vroeger ook van dit soort speeltjes en vond het heerlijk ermee te spelen. En ze over tafel te laten lopen: zouden ze de rand bereiken en er af vallen of afwijken en ergens midden op tafel stoppen? En zeg nou zelf, naast leuk zijn ze ook gewoon schattig met al die dingetjes aan hun lijfje.

Vraag : Wat zijn jou must-have paasdecoraties? / What are your must have easter decorations?

Foto’s in mijn huis door mij gemaakt.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Monica Harmony 21/03/13 op 16:47

  Super schattig!

 • Joyce 20/03/13 op 22:40

  Those are some really cute decorations!

 • Evey | Style Spy 20/03/13 op 16:26

  Ahh zo schattig, lief!

 • Arlette 20/03/13 op 15:26

  Aah wat een super lieve en leuke decoratie!

 • Sas 20/03/13 op 08:33

  Oh super gezellig!!!