Interieur

DIY touw knop

17 juli 2012

Toen ik nog bij mijn moeder woonde was dit kastje mijn nachtkastje. Ik had hem gepimpt met funky gekleurde knoppen die bij mijn kamer pastes. Maar ze pasten niet bij mijn appartement dus wilde ik de orginele knoppen er weer op zetten. Maar ik kon er maar een vinden. In de tussentijd besloot ik om een simpele, saaie, onbewerkte houten knop op het deurtje te plaatsen. Maar nu, anderhalf jaar later, heb ik de andere knop nog steeds niet terug gevonden. Het stoorde me niet heel erg, maar de houten knop paste niet echt bij mijn gang. Dus toen ik deze kleine DIY een paar weken geleden tegen kwam wist ik dat dat was wat ik wilde doen. Het probleem: ik had geen touw. En op de een of andere manier vergat ik het steeds te kopen, tot gisteravond.

Deze DIY is echt zo snel en makkelijk. Ik lijmde het einde van het touw aan de onderkant van de knop, liet het een paar minuten drogen, deed lijm over de hele knop en wikkelde het touw om de knop heen. En voila.

De knop op de lade is nog steeds zwart, maar ik vind het wel mooi want het past mooi in mijn gang met het zwarte en touw detail. Misschien dat ik deze knop ook nog vervang voor een houten DIY touw knop… ik weet het nog niet zeker. Wat vind jij? Zal ik het zo laten of zal ik die op de lade ook vervangen?

Ps. sorry voor de harde schaduwen. Ik heb geen natuurlijk licht in mijn gang dus zelfs overdag moet het licht in de gang aan om wat te zien.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Dhini 18/07/12 op 21:51

  wat goed idee

 • Susan 18/07/12 op 16:28

  That turned out fabulous! It would look good with the other knob done too, but looks fine as is! Thanks for linking back! Susan

  • Shanti 18/07/12 op 17:21

   You’re welcome 🙂 I had a lot of fun doing it! After this I was totally inspired and also did an old plantpot I didn’t use anymore. http://instagram.com/p/NOBcywEvlv/ 🙂

 • Saskia 18/07/12 op 15:29

  Wat een leuk idee! Ziet er heel stijlvol uit.

 • Lyanne 18/07/12 op 14:35

  Wat een leuk idee! Makkelijk en het ziet er nog leuk uit ook!