Food Lifestyle

Verslag Opening Vapiano Tilburg

17 maart 2015

Afgelopen woensdag werd in Tilburg alweer de zesde vestiging van Vapiano in Nederland geopend en ik was erbij. Aan het begin van de avond pakte ik samen met Evelien en Laura de trein naar Tilburg, waar we met Marlot en Carola hadden afgesproken. Vanaf het station van Tilburg is het een kleine tien minuutjes lopen naar het Piusplein, waar Vapiano is gevestigd. Er gaan ook bussen, maar het was lekker weer dus wij gingen lekker lopend.

Eenmaal aangekomen bij Vapiano was de ontzettend grote ruimte het eerste wat mij opviel. Maar toch voelt het, ondanks de meer dan 300 zitplaatsen, niet te groot. Vapiano Tilburg is ruim en sfeervol ingericht. In het achterste gedeelte bevindt zich de prachtige bar, waar heerlijke stoelen staan (en de toetjes!) en in het voorste gedeelte vind je vooral tafeltjes en de grote open “keuken” waar de verschillende gerechten worden bereid. In de pasta manifattura wordt achter een glazen wand al het deeg vers gemaakt en dit wordt weer verwerkt tot de lekkerste verse pasta’s en pizza’s. Want lekker, dat was het zeker! Voor de gelegenheid hingen er honderden rode ballonnen aan het plafond, wat zorgde voor een ontzettend leuk effect.

Wij waren er redelijk op tijd en dat was maar goed ook, want het werd steeds drukker en drukker. Maar wat een leuke avond was het: de sfeer was goed, het eten ontzettend lekker, het pand zag er prachtig uit, het personeel was vrolijk en opgewekt (er werden de nodige dansjes gedaan door het keukenpersoneel) en ook de photobooth zorgde voor de nodige hilariteit.

opening-vapiano-tilburg-2

opening-vapiano-tilburg-1

opening-vapiano-tilburg-3

Heerlijke verse pasta en pizza! Op de bar staan bij de pizza’s diverse soorten kruiden en olie’s, waarmee je je pizza zelf nog verder aan kunt kleden. Leuk!

opening-vapiano-tilburg-4

opening-vapiano-tilburg-5

opening-vapiano-tilburg-6

opening-vapiano-tilburg-10

opening-vapiano-tilburg-8

Niet alleen op de pizzabar staan kruiden, ook alle tafels zijn voorzien van verse kruiden. En hoe leuk zijn onderstaande krijtborden op de muur?

opening-vapiano-tilburg-9

opening-vapiano-tilburg-7

opening-vapiano-tilburg-11

Ik was zelf nog niet bekend met het concept van Vapiano, maar zou het inmiddels zeker aanraden. Het eten is vers en lekker en voor de prijs hoef je het ook niet te laten: je hebt al een pizza vanaf € 4,50. Eind volgende maand gaat de vestiging in Eindhoven open en het zou zomaar eens kunnen dat ze er dan een vaste klant bij hebben..

Vraag: Ben jij bekend met Vapiano?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Marjolein 26/10/15 op 21:09

  Wauw, ziet er tof uit zeg! Love die ballonnen ook altijd, als ze zo aan het plafond hangen. Zoiets wil ik eigenlijk standaard in m’n eigen huis.

 • Lisa 19/03/15 op 16:37

  Aaah, lekker. Ik wil graag naar Vapiano.

 • Northflix 19/03/15 op 11:30

  Wat gaaf dat je hier bij mocht zijn!

 • Evelien 18/03/15 op 09:31

  Je foto’s zijn echt mooi Shanti! Was zeker een gezellige avond

 • Claudia 17/03/15 op 23:17

  Mmmm dat klinkt heerlijk. En wat een prachtige foto’s

 • Amy 17/03/15 op 20:58

  Wauw, je foto’s zijn heel mooi! Gaaf dat de opening zo leuk was 🙂