Avondeten Recipes

Simpele Spaghetti

2 september 2013
Easy Peasy Pasta

Als het op pasta aankomt is het soms echt hoe simpeler hoe beter. De laatste weken vind ik het heerlijk om mijn spaghetti te combineren met knoflookolie. Eventueel wat bacon, peper en een uitje erdoorheen en klaar. Maar geloof mij, heerlijke al dente spaghetti met alleen maar een scheut knoflookolie is ook heerlijk. Daarom bij deze weer een heel simpel, maar o zo lekker recept.

Easy Peasy Pasta with garlic oil

Ingrediënten voor 1 persoon

– 75gr spaghetti
– 50gr bacon
– 1 bosui
– Knoflookolie
– Verse peper
– Olie om in te bakken

Maak de spaghetti klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik vind het lekker als mijn spaghetti al dente (beetgaar is) en haal hem er dus iets eerder uit. Terwijl de spaghetti kookt kun je in een kleine pan wat (olijf)olie verhitten en de bacon lekker krokant bakken. Snijd de bosui in kleine ringetjes en bak deze een paar minuutjes mee. Meng de bacon en bosui met de spaghetti en voeg een flinke scheut knoflookolie en wat verse peper toe. Even goed mengen en je bent klaar. Eet smakelijk!

Hoe maak je spaghetti lactosevrij: Dit recept bevat geen lactose. Let erop dat je bakt in olie of natuurlijke/plantaardige boter.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk