Food

Lunch favoriet

12 juli 2013
Lunch favorite

Een van mijn favorieten dingen voor de lunch momenteel is , als ik de tijd heb, een eitje op een rijstwafel. Wat groente erbij en je hebt een heerlijke lunch. Maar meestal waren de eieren die ik in de pan bakte te groot voor mijn rijstwafel en dat zorgde voor een hoop troep, want ik vind het lekker als het eigeel nog zacht is. Een tijdje terug kocht ik bij de Action (voor 1 of 2 euro) een klein pannetje. Die maanden in de kast stond. Stom, weer eens in de kracht van de Action getrapt. Maar toen ontdekte ik dat dit pannetje de perfecte maat was om een eitje in te bakken voor op rijstwafels. Nu wordt dit koopje dus regelmatig gebruikt! Na het bakken van mijn ei bak ik er wat champignons in en verwarm ik wat cherrytomaatjes. Gecombineerd met wat sla de perfecte lunch.

Lunch favoriteWat is jouw favoriete lunch op het moment?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Marlyssa 16/07/13 op 22:21

  Dit ga ik eens proberen!

 • Joyce 12/07/13 op 19:57

  Looks good! I love that you spend time trying out different things for food and take the time doing something more than sandwiches for lunch!

 • Liv 12/07/13 op 17:35

  I have never seen eggs on top of rice cake before! This looks really good. My only thought is that it looks like you are eating two eggs in one meal, which is twice the recommended amount for a whole day.

  My current favorite lunch is … gimbap. I’m kind of tired of eating the same food over and over, but there’s only so much time in one hour to find a place to eat and actually eat!