Fashion

Steve Madden laarsjes

2 november 2012
Steve Madden booties Maddengirl

Ken je dat gevoel, dat je een perfect paar hebt van iets en dat het onmogelijk lijkt om vervaning te vinden? Nou, dat probleem had ik met mijn zwarte enkellaarsjes met hak. Ze waren perfect: een niet te hoge hak, pasten onder een jurkje of rokje en onder een broek en ik kon er hele dagen op lopen. Maar na een paar jaar waren ze echt versleten. Vorig jaar zocht ik al naar vervanging maar die vond ik niet dus ik bleef ze dragen en ze waren nu nog meer versleten.

Afgelopen woensdag haalde ik snel nog wat boodschappen in het winkelcentrum toen ik besloot de nieuwe collectie bij Dolcis te bekijken, zomaar zonder reden. En je raadt het al: daar stonden ze me aan te staren. Perfecte zwarte laarsjes met hak. Niet een maar twee paar! De hak was wel wat hoog, maar ik besloot ze aan te passen en ze waren perfect! Beide laarsjes waren van de Steve Madden lijn Maddengirl en 70 euro, wat ik voor een paar goede laarsjes geen verkeerde prijs vind. Ik ga niet nog een keer uitgebreid vertellen hoe geweldig de schoenen van Steve Madden zijn, want dat heb ik al eerder gedaan. Maar zoals nu blijkt is mijn derde paar Steve Maddens geen ballerina maar een laarsje.

Steve Madden booties Maddengirl

Kiezen was zo moeilijk, ze zaten beide erg fijn maar twee paar van dezelfde soort laarsjes vond ik een beetje overdreven (en mijn portemonnee vond dat niet zo fijn). Ik heb uit eindelijk voor dit paar gekozen omdat deze het comfortabelst zaten, zeker als je eerst het ene paar aan deed en daarna dit paar merkte je een wereld van verschil. Daarnaast is deze hak iets breder en zijn ze vrij basic maar toch net wat anders waardoor ze overal bij passen. De andere hadden een bandje en gespjes en dan zou ik toch al pietluttiger zijn met ze combineren.

Steve Madden booties Maddengirl

Natuurlijk heb ik de laarsjes al twee dagen gedragen en ze zitten heerlijk! Ik heb ze hele dagen gedragen zonder problemen en ben er echt super blij mee. En mijn oude laarsjes? Die heb ik toch maar weg gedaan… was ook wel nodig.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Emma 05/11/12 op 14:09

  Oh ik vind ze echt onwijs mooi, en inderdaad niet super duur voor een stel mooie zwarte laarsjes.

 • hilde 02/11/12 op 22:40

  Mooie laarsjes!

 • marlyssa 02/11/12 op 19:44

  Die oude waren echt toe aan vervanging! En de laarsjes van Steve Madden zijn prachtig>

 • Krystal@Ms.Random 02/11/12 op 17:21

  Those Steve Madden booties are super Hott girl!

  XX