Fashion

Steve Madden en Primark Schoenen Haul

15 augustus 2012

Ik ben gek op schoenen. Echt gek. Ik heb denk ik rond de vijftig paar en op de een of andere manier zie ik iedere keer als ik in de stad ben wel weer een nieuw paar dat ik wil hebben. Meestal weet ik me aardig in te houden. Maar soms, heel soms laat ik mezelf even lekker gaan! Onlangs heb ik vier paar nieuwe schoenen gekocht. Ja, echt vier paar! Niet in een keer, maar wel in twee keer vlak na elkaar. Daarnaast heb ik ook vijf paar weg gegooid, dus dat is best netjes toch? Helaas zaten hier ook mijn favoriete luipaard ballerina’s bij maar na de vakantie waren ze ook bij de teen kapot dus er was geen weg meer terug: in de prullenbak ermee! Benieuwd welke schoenen ik kocht?

Ik heb al een hoop goede dingen gehoord over de schoenen van Steve Madden en dan met name over hoe comfortabel ze zijn. Dus besloot ik om eindelijk mijn eerste paar Steve Madden schoenen te kopen. Terwijl ik door de webshop surfde kon ik niet kiezen tussen twee paar, dus ik bestelde ze allebei. Toen ze arriveerden kon ik echter nog steeds niet kiezen. Ze zaten beiden perfect, liepen erg gemakkelijk (ondanks de hakken van 12 centimeter) en zijn zo mooi. Zelfs mijn moeder, die niet veel met (vooral hoge) schoenen heeft, stond naar ze te gapen! En geloof me, alles wat ik heb gehoord en gelezen over de schoenen van Steve Madden is waar! Ze zijn ZO comfortabel. Meestal krijg ik de eerste keer blaren van schoenen, maar van deze niet. Ik heb beide schoenen meteen de eerste keer uren gedragen, zelfs op een feestje waar ik heel de avond stond, en aan het einde van de avond had ik nergens last van. Geen pijn aan mijn voeten en geen blaren! Ik moet nog een paar ballerina’s kopen om mijn favoriete luipaardjes te vervangen dus ik ga zeker de webshop in de gaten houden of er wat binnenkomt wat ik leuk vind (en waarvan ik denk dat het met ieder kledingstuk en iedere kleur in mijn kast gecombineerd kan worden). Want als de hoge hakken al zo comfortabel zijn, hoe comfortabel moeten de ballerina’s dan wel niet zijn? Hier komen ze dan, de schoenen die ik onlangs kocht!

Deze sleehak sandalen zijn zo mooi! Ze zijn van Steve Madden, van de lijn Madden Girl. Ze sandalen zijn heel fel roze (maar niet neonroze) en ze doen mijn benen nog bruiner lijken. Vanwege de sleehak zijn ze erg stabiel en ze gaan met een hoop outfits. Ik heb ze al gedragen onder een zwart jurkje, een witte lange broek en met mijn mint groene ZARA shorts zoals je op Pose kan zien.

 Ik kocht ook deze platform sandalen van Madden Girl. Ik werd verliefd op de strepen en de “knoop” bij de tenen. Ze zijn vrij gemakkelijk om in te lopen en erg leuk onder bijvoorbeeld een jeans of een jurk. Ik heb ze al gedragen met een bruine jurk en wat nude kleuren zoals je kunt zien op Pose.

 Dit paar ballerina’s kocht ik bij Primark. Ik vind het leuk dat ze een puntneus hebben, dit maakt ze net even anders dan andere ballerina’s. De studs maken ze wat stoerder en ik kan ze met bijna alles dragen. Als ik ze combineer met een schattig jurkje maken ze het jurkje wat minder schattig, dus dat is helemaal top. Hier zie je ze in een outfit op Pose.

Bij de Primark kocht ik ook deze enkellaarsjes. Ze hebben een kleine hak en wat stoere details. Ik denk dat ze erg leuk zijn voor de herfst, met mijn jeans erin dus ik bewaar ze voor dan.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dhini 17/08/12 op 11:20

    wat superleuke shoentjes

  • Anna 17/08/12 op 10:57

    Leuke flatjes!

  • Saskia 15/08/12 op 18:23

    Leuke schoenen! Ik wil zeker ooit nog eens naar de Primark!