Fashion Shopping Video

Primark Eindhoven Shoplog

22 november 2013
Schermafbeelding 2015-06-01 om 01.17.46

Sinds deze week is de Primark in Eindhoven geopend en alhoewel ik me voorgenomen had er voor januari niet te komen nam ik er met een klasgenootje toch vast een kijkje. Met de drukte viel het in het begin mee, maar ineens werd het super druk: bizar! Natuurlijk kon ik het niet laten om een en ander te kopen en daarom is het weer tijd voor een shoplog. En niet zomaar een shoplog maar mijn allereerste video!

Ik kocht het volgende bij Primark Eindhoven:

  – Muts € 4,-
  – Sjaal € 7,-
  – Handschoenen € 2,-
  – Statement ketting € 5,-
  – Ballerina’s € 3,-
  – Zwart/gouden shorts € 11,-
  – Top € 9,-

Ik heb al een tijdje het idee om meer met video te doen op mijn blog, maar het kwam er nooit van. Ik vind het eigenlijk ook best eng. Schrijven vind ik niet erg, maar om een video met mezelf erin op internet te publiceren vond ik een beetje eng. Of eigenlijk vind ik dat nog steeds, maar ik heb de stap gewoon gezet! Hartstikke spannend dus, maar zie hierboven mijn eerste echte video.

De perfectionist in mij komt trouwens meteen weer naar boven, zo wilde ik het eigenlijk opnieuw filmen omdat aan het einde mijn haar niet top zit en er ergens een klein draadje aan een item hangt, maar ik heb de verleiding kunnen weerstaan en ben er gewoon voor gegaan. Ook werd het al snel donker en moest ik een lamp gebruiken waardoor er wat schaduwen zijn. Maar misschien moet ik dit niet zeggen, want dan valt het jullie hopelijk ook niet op! En hé, dit is mijn eerste video en ik moet ergens beginnen.

Ondanks dat ik meteen allerlei puntjes van kritiek op mezelf zie heb ik de smaak wel te pakken en heb ik al meteen een aantal andere leuke video ideetjes die ik hopelijk snel kan uitwerken. Hoe vaak er precies video’s gaan komen weet ik nog niet, maar dat zien we vanzelf wel.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Dhini 26/11/13 op 21:07

  wat leuk aankopen. Jammer dat Primark zo ver weg is

 • Danielle 26/11/13 op 19:26

  Leuke aankopen, vooral je short

 • Hafsah 23/11/13 op 15:27

  leuke aankopen! xx