Outfit of the day

Van die warme dagen..

26 april 2014

Momenteel ben ik onderweg naar Texel, samen met mijn vriend. En dat weekend had op geen beter moment kunnen komen! Mijn dag liep gisteren namelijk totaal niet zoals gepland. De planning was school en werken, de realiteit was anders. Gisterochtend kregen wij vrij heftig nieuws te horen. Nieuws dat ik momenteel hier niet wil en kan delen. Of ik dat ooit wel doe is een keuze die niet bij mij ligt. Anyway, perfect moment dus om er samen even een weekend tussenuit te zijn. Lekker uitwaaien aan het strand en zoveel mogelijk genieten.

Gisteren was dus een rare dag, die nog niet helemaal tot me doorgedrongen is. Maar het was ook een ontzettend mooie en warme dag! Toen ik eenmaal in de tuin in de zon zat gingen binnen no-time mijn legging en vestje uit. Even de warmte van de zon opnemen, heerlijk! Halverwege de middag besloten we even naar een tuincentrum te gaan. Dit is de zonnige versie van de outfit die ik gisteren droeg.

Hot spring days

Hot spring daysMijn jurkje en vest zijn van Villa, mijn ketting van Forever21, de zonnebril van Primark, de laarsjes zijn nieuw en kocht ik met Pasen en de tas is van Esprit.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Joyce 27/04/14 op 08:40

    Leuke outfit! En sterkte met wat er ook aan de hand is.

  • Kimberley 26/04/14 op 15:23

    Leuke outfit, fijn dat je lekker in de zon hebt gezeten. Ik hoop dat het nieuws dat je kreeg niet al te heftig was!

  • Sas 26/04/14 op 08:13

    Wat een super leuk vest! Fijne dag vandaag 🙂