Outfit of the day

Studeertijd

22 maart 2014
Studeer outfit

Het is weer zover, de tentamens komen eraan! En waar ik het in de B-periode van semester 1 relatief rustig had met maar drie tentamens (maar wel een groot project wat ook veel tijd kostte) heb ik over twee weken gewoon weer zeven tentamens. De eerste week begin ik met marketing op maandag, gevolgd door bedrijfseconomie op donderdag en e-marketing op vrijdag. De tweede week heb ik vier tentamens, allemaal op een dag na elkaar namelijk sales, projectmanagement, statistiek en marktonderzoek. Op zich is het allemaal goed te doen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het ook goed gaat komen! Het enige vervelende is dat we wegens lokalen tekort (door een verbouwing) nu twee keer ‘s avonds tentamen hebben. Rottijden en de dag erna wel weer vroeg een volgende tentamen. Beetje jammer, maar ook dat overleven we wel. Het goede nieuws is dat dit mijn allerlaatste tentamens voor mijn P zijn! Mits ik alles haal, maar daar ga ik wel vanuit. Als ik geen hers heb kan ik me de weken erna volledig richten op project, een rapport voor e-marketing, een onderzoeksrapport voor rapporteren en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dat is nog eens een fijn gevoel en zorgt voor net dat beetje extra motivatie om al mijn tentamens te gaan halen.

Met nog iets meer dan twee weken tot het eerste tentamen zijn de echt serieuze studiedagen voor mij ook weer aangebroken. Dagen waar ik op tijd op sta, even op gang kom, wat makkelijks aan doe, een dikke laag voedende crème op mijn gezicht smeer, ontbijt en het grootste deel van de dag met mijn neus in de boeken en achter mijn computer doorbreng. Het leek me juist leuk om ook een keer zo’n soort outfit met jullie te delen, omdat het zo anders is dan wat jullie normaal van mij zien.

Studeer outfitDit is de plek waar ik het grootste gedeelte van mijn dag door breng. Aan mijn eettafel, met mijn studieboeken, schema met daarop alle te bestuderen stof en laptop bij de hand. En natuurlijk een kopje groene thee en regelmatige een gezonde snack zoals fruit of nootjes. Goede voeding en voldoende drinken is essentieel om goed te kunnen studeren. Omdat ik moeilijk stil kan zitten wissel ik af en toe van plek, zo blijf ik net iets langer geconcentreerd en kan ik mijn pauze nog even uitstellen.
Studeer outfit

Studeer outfit

Studeer outfitIk draag een joggingbroek en sokken van H&M, top van Primark en vest van ZOI. Mijn bril is van Esprit.

Vraag: Wat is jullie go-to studeeroutfit? / What is your go-to study outfit?

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Sas 23/03/14 op 16:05

    Mooie foto’s, Succes met studeren!

  • Evelien 23/03/14 op 11:14

    Even bikkelen, maar dat komt helemaal goed. Daarna gezellig weer keertje samen eten ofzo!