Outfit of the day

Statement Piece

17 februari 2013
Statement necklace outfit of the day

Statement necklaces. Ik ben er dol op. Ze kunnen je hele outfit iets extra’s geven. Deze kocht ik eind vorig jaar bij H&M. Eigenlijk kostte hij € 19,95 maar ik nam hem mee voor slechts € 5! Wat een koopje. Ze hebben hem trouwens nog steeds met lila stenen in plaats van fel oranjerood, ook prachtig. Sinds ik de ketting kocht heb ik hem al veel gedragen. Met een jeans en simpel zwart top, met een jurkje of iets opvallender met een rode broek die wat hoger in mijn middel zit. Die laatste outfit wilde ik al een tijdje op de foto zetten maar het kwam er steeds niet van. Afgelopen vrijdag had ik hem weer aan en besloot ik foto’s te maken. Helaas waren de foto’s verschrikkelijk (donker weer, slecht licht binnen en te koud om buiten zonder jas foto’s te maken). Gelukkig moest ik ‘s avonds even langs mijn studio en besloot ik de outfit daar even op de foto te zetten. Mijn haar zat inmiddels niet meer perfect strak achter mijn oren, met dank aan alle babyhaartjes die halverwege de dag toch weer gaan vliegen (hoeveel gel of haarspray ik er ook in doen). Maar ach, dat is ook wel weer de charme van deze foto’s want zo zit mijn haar nou eenmaal na een paar uur. De flits verstrekte trouwens het effect van de ketting alleen maar. Met het blote oog zijn al die kleurtjes precies wat je ziet, maar zonder flits is dat bijna niet vast te leggen op de camera. Hier is mijn statement necklace outfit van de dag.

Statement necklace outfit of the day

Statement necklace outfit of the day

Statement necklace outfit of the day

Statement necklace outfit of the day

Statement necklace outfit of the day

Statement necklace outfit of the day

Ik draag een statement ketting van H&m gecombineerd met een ring van Bijoux Brigitte, horloge van Guess en oorknopjes van Swarovski. De rode broek, het tubetop en de blazer zijn ook van H&M en de riem is van Cool Cat. Aan mijn voeten draag ik mijn geliefde Steve Madden booties.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Dhini 20/02/13 op 21:18

  Wat mooie foto en leuk outfit.

 • marlyssa 19/02/13 op 23:11

  Wat een prachtige foto’s!!

 • Evey | Style Spy 18/02/13 op 12:58

  Leuke ketting, vind de kleur heel mooi!

 • Arlette 18/02/13 op 09:21

  Ik denk niet dat ik de ketting zelf gekocht zou hebben als ik hem had gezien, maar bij de outfit die je aan hebt staat hij wel ontzettend leuk

 • Joyce 17/02/13 op 20:14

  Really lovely outfit! Beautiful necklace and I also really like the pants!

 • Dorien 17/02/13 op 17:36

  De ketting is erg leuk!