Outfit of the day

Spring is in the air

28 maart 2016

Hoi hoi, ik ben er nog hoor! De afgelopen weken was ik gewoon even met hele andere dingen bezig: school, werken, werken, nog meer werken, sporten (ja echt, Shanti aan het sporten!) en nog een sociaal leven proberen te onderhouden. Daarbij stond het bloggen dus op een laag pitje, gewoon omdat ik er in alle drukte niet aan toe kwam. Ik ben de afgelopen maanden ontzettend druk geweest met werk, maar o wat is dat leuk! Af en toe moet ik mezelf écht even knijpen: het is ontzettend druk, maar ik heb zó’n leuke opdrachten en projecten lopen momenteel! Werken voelt meestal niet als werken en dat is alleen maar ontzettend fijn. Dit weekend nam ik ‘noodgedwongen’ een weekendje vrij want mijn kleine zusje kwam bij ons logeren! Op zaterdag ging ik samen met beide zusjes klimmen bij Klimrijk Brabant, voor onze zussendag en daarna bleef Ninthe gezellig twee nachtjes slapen.

Het weer begon dit weekend eindelijk een beetje op lenteweer te lijken, ontzettend fijn want waar blijft die lekkere lente nou? Vorig jaar en het jaar ervoor was het rond deze tijd van het jaar al véél warmer geweest. Gelukkig kon ik dit weekend eindelijk weer korte mouwen dragen, zonder het heel de dag koud te hebben. Even goed van genieten dus! Gisteren ging ik samen met Ninthe het bos in om even uit te waaien, want ondanks de fijne temperatuur en het zonnetje waaide het hard (niet zo hard als vandaag gelukkig). Voor de gelegenheid droeg ik een outfit met allemaal nieuwe items, welke ik de afgelopen weken kocht. Een lichte hoge taillejeans van Levi’s en mijn ontzettend leuke nieuwe brogues van Scapino. Ik heb al een paar zwarte brogues, maar toen ik deze met metallic finish zag wist ik dat ik ze moest hebben: perfect voor de lente en zomer! De kleur, de metallic finish en het model: I love it!

spring-4897

spring-4899

spring-4913

spring-4886

spring-4900

spring-4911

spring-4910

Ik draag een jeans van Levi’s, shirt van Lee, vest en oorbellen van Forever21, veterschoenen van Scapino en jas van Steps.

Foto’s door Ninthe

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Monique | WritingMonique 11/07/16 op 08:35

  Wat een leuke outfit! Ik vind je schoenen onwijs leuk!

 • Sas 11/06/16 op 15:12

  Leuk outfit en erg mooie omgeving waar je de foto’s hebt genomen. Ik vind je vest erg tof met al die kleurtjes!

 • Rachel Kromdijk 30/03/16 op 13:19

  Erg leuke outfit meid! je shoes zijn erg tof!

 • sammie 30/03/16 op 10:52

  Hele leuke kleurrijke outfit! Bijna echt lente, zo’n zin in! Zaterdag was het bij ons heerlijk zonnig.

 • Mariëlle 30/03/16 op 07:33

  Super leuke outfit, ik word vrolijk van alle kleurtjes 🙂

 • Amber 29/03/16 op 08:21

  Wat een leuke outfit, heerlijk lenteachtig! Je schoenen zijn inderdaad leuk! En mooie foto’s heeft je zusje gemaakt 🙂