Outfit of the day

Semi cropped

5 juli 2015

Terwijl ik deze blogpost schrijf zit ik op Schiphol, te wachten op mijn vlucht naar Toulouse. En wat een gek idee is dat: als ik terug ben, gaan we mij verhuizen! Dat betekent dus dat ik niet meer in mijn appartementje zal slapen en alhoewel ik ontzettend uit kijk naar de volgende stap is het toch ook wel een gek idee. Gisteren heb ik samen met mama al mijn spullen ingepakt. Terwijl het buiten 38 graden was, stonden wij te zwoegen en te zweten. De afgelopen weken had ik al wat dingen ingepakt, dus eigenlijk hoefde alleen de keuken en gangkast nog maar wat een werk was het! Voor ik ging in pakken heb ik de meeste ruimtes van mijn huis gefotografeerd, dus die zal ik deze zomer vast en zeker hier gaan delen.

Nadat ik gisteren weer een beetje was afgekoeld, besloot ik nog een drankje te doen op het terras en droeg ik een variant op deze outfit, die ik toevallig eerder die week ook al droeg. Gisteravond droeg ik hem met een bikintop eronder, eerder deze week (toen we deze foto’s ook maakten) met een effen top. Het is een heerlijke outfit voor als het warm is. Het top is geen croptop, maar door de elastiek wel wat korter en heerlijk luchtig. Als ik de onderkant in mijn broek doe kan ik hem ook lang dragen, maar ik vind zo semi-cropped eigenlijk ook wel heel leuk.

semicropped-too-hot-0357

semicropped-too-hot-0353

semicropped-too-hot-0351

semicropped-too-hot-0349

Mijn broekje en top zijn van H&M. De leren flatjes van Primark. De zonnebril kocht ik bij Kruidvat en de armbandjes in Corfu.

Foto’s door Stasha

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • diana 08/07/15 op 16:27

    leuke top! en veel succes met verhuizen!

  • Teddy 06/07/15 op 12:57

    Wat een leuke outfit!!

  • Manon 05/07/15 op 19:00

    Aaaah dat topje is zo leuk