Diabetes Outfit of the day

Ready to stripe

26 november 2015
OOTD: Y.A.S. - Bijenkorf - Pieces - H&M - VanHaren - Graceland - Forever21

Zo, na mijn vorige blog was het even stil van mijn kant. Niet bewust, maar ik had even de tijd nodig om mijn mindset te veranderen en een beetje bij te komen. Van 1 keer per dag in mijn vinger prikken zit ik nu op 8-10 keer per dag. Van veel te weinig insuline spuiten, zit ik nu op altijd insuline spuiten. Door de zeer open video die ik vorige week maakte en door het gesprek in het ziekenhuis is er een knop omgegaan in mijn hoofd. Hopelijk is die knop nu écht om en blijft het de goede kant opgaan! Via deze weg wil ik ook vast iedereen bedanken voor de ontzettend lieve en ontroerende reacties. Op mijn blog, op social media, op YouTube maar ook via e-mail, privéberichten en in real life. Toen ik de video maakte wist ik niet precies wat ik ermee wilde bereiken, maar dat ik er iets mee heb bereikt mag wel duidelijk zijn. Door er opener over te zijn ontstond er ook ineens een coversatie met mijn omgeving. Een conversatie die ik eigenlijk nooit had. Maar door die openheid voelde het heel natuurlijk meer mijn diabetes bezig te zijn.

Vorige week ben ik ook gewisseld van insulinesoort. Er is een nieuwe soort langwerkende insuline op de markt die stabieler zou moeten zijn. Maar wat voelde ik me er in het begin beroerd door. Niet door de insuline zelf, maar doordat deze insuline anders werkt moet ik weer ingesteld raken op die insuline. Daardoor gingen mijn waarden nog meer schommelen (voor de kenners: op een dag zat ik rustig meerdere malen op 2,8 én 23) en daar word ik heel beroerd van.. Gecombineerd met de spanning die ik zelf had opgebouwd rondom mijn niet goede instelling zat ik er lichamelijk vorige week echt even doorheen. Na twee dagen gaf ik het dan ook weer op, maar na een goed gesprek met mijn diabetesverpleegkundige bleek dat ik de nieuwe insuline langer een kans moest geven. Het had even tijd nodig goed ingesteld te raken en inderdaad: inmiddels gaat het de goede kant op! Goede ontwikkelen dus en ik heb goede hoop voor de toekomst, maar daarover zal ik vast nog wel in een toekomstige brief schrijven.

Ondanks dat ik me vorige week flink beroerd voelde, besloot ik in het weekend wel op pad te gaan met vriendin Lieke. Ons idee was om lekker foto’s te maken, zodat zij kon oefenen met haar camera en ik tips kon geven. Maar het was zo nat én koud, dat we dat niet lang vol hielden. Thee drinken, lekkere broodjes eten en heel veel kletsen hielden we een stuk langer vol! Ondanks dat we maar kort foto’s hebben gemaakt, wilde ik vandaag toch een aantal van die foto’s delen met daarop een van mijn favoriete outfits van het moment.

OOTD: Y.A.S. - Bijenkorf - Pieces - H&M - VanHaren - Graceland - Forever21
Het top kocht ik van de zomer al bij Pieces en is echt een goede aankoop geweest, ik ben er dol op en draag hem ontzettend veel. Met een rok, een harembroek of deze ontzettend toffe overslag broek die ik bij de Bijenkorf kocht. Die broek is momenteel trouwens ook een van mijn favoriete items. En voor de oplettende lezer: ja er is een heel stuk van mijn haar af! Ik zat er al een tijdje over te twijfelen, maar afgelopen weekend was ik de lengte ineens helemaal zat dus heb ik er bij de kapper ruim 15 centimeter af laten halen!

OOTD: Y.A.S. - Bijenkorf - Pieces - H&M - VanHaren - Graceland - Forever21

OOTD: Y.A.S. - Bijenkorf - Pieces - H&M - VanHaren - Graceland - Forever21

Ik draag een top van Pieces, broek van Y.A.S (via de Bijenkorf), hakken van Graceland (Van Haren), oorbellen van Forever21 en een hoed van Bershka.

Foto’s door Lieke.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Dhini 06/12/15 op 22:35

  wat leuk outfit

 • Sylvia 27/11/15 op 06:51

  Mooie meid met een mooi hart. Heel knap brn trots op je en ben er voor je.
  Enne mooie foto s Lieke.

 • Lieke 26/11/15 op 22:41

  Je bent knap van binnen en van buiten!
  Van niet vertellen hoe je je voelt, tot er open over zijn op je blog. Je hebt een enorme stap gezet en ik ben enorm trots op je!