Outfit of the day Travel

Praia Paraiso

18 juli 2013
Outfit of the day: Praia Paraiso

Na een hele lange en vermoeiende reis op vrijdag (laten we het erop houden dat alles wat mis kon gaan mis ging: vlucht verplaatst naar een late vlucht, maar 1 ipv. 2 huurauto’s met 7 personen, vervolgens aankomen op een pikdonker park met een onvindbare receptie die vervolgens ook gesloten is en het noodnummer binnen in de receptie horen overgaan. Om vervolgens om 3 uur ‘s nachts eindelijk in je huis te zijn, na met gevaar voor eigen leven een busje aangehouden te hebben waar gelukkig de nachtwacht inzat, en er achter te komen dat er geen kinderbedje of werkende airco is. En dat alles met drie kinderen onder de zeven jaar.) en een luie ochtend en middag op zaterdag besloten mijn vader en ik dat het halverwege de middag tijd was om boodschappen te gaan doen en de omgeving wat te verkennen. We zaten in een park in Carvoeiro, vlak buiten het centrum. Toen we richting het centrum reden kwamen we langs een prachtige baai waar we besloten om even te stoppen en te genieten van het geweldige uitzicht. Het waaide ontzettend hard waardoor de golven ook lekker wild waren. Prachtig om te zien en even van te genieten.Van de laatste golf in het laatste filmpje werden wij gewoon nat, zo hoog was die golf. Hier is wat ik droeg voor de gelegenheid.

Outfit of the day: Praia Paraiso
Outfit of the day: Praia Paraiso

Ik draag een bikini van H&M, tanktop van Yessica (C&A), shorts van H&M, zonnebril van de HEMA en sandaaltjes van Steve Madden.

Foto’s door mijn vader.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Marlyssa 23/07/13 op 20:44

  Wat een tegenvallers op de heenreis, maar gelukkig was de omgeving prachtig. Echt onwijs mooi!

 • Liv 19/07/13 op 16:13

  Is this from Spain/Portugal? I need to rewind a few posts, aha. What amazes me about southern Europe is how “tropical” it is, when it is as far north as where I live. Hong Kong didn’t even have beautiful ocean water like that!

  Your tank top is so cute – I can’t stand it when people wear the standard ones.

  • Shanti 25/07/13 op 09:06

   Yes this is Portugal. Yeah it’s amazing. Greece is even better, the Northern Greek island have such a blue sea surrounding them!